Over hundrede kajakroere ventes til start på Esrum Sø

Kanojak Trim, Nordsjællands største kajakstævne, løber af stablen lørdag den 19. august og der venter de mange deltagere en spændende udfordring

Af
Af Claus Beyer

De mange rutinerede kajakroere skal ro en distance på 20 kilometer ved Esrum Sø rundt. Dem som er knap så rutinerede kan vælge at ro den korte 12 kilometer. Deltagerne har selv deres kajakker med og man kan stille op i 1, 2 og 4 mands kajakker, kapkajakker, surfskis og havkajakker.
Der er instruktion klokken 10.15 og fællesstart klokken 11, ud for Kajakklubben Esrums Sø' klubhus. Afhængigt af vejret på stævnedagen, bestemmes det om der skal ros med eller mod uret søen rundt. Den korte 12 kilometer bane udlægges på den side af søen hvor der er mest læ.
De første kajakroere, på den 20 kilometer lange søen rundt banen, ventes i mål omkring klokken 12.30. Målet lukker klokken 15 og præmielodtrækning cirka klokken15.15.
Lodtrækning om præmierne
”I princippet er der præmier til alle”, fortæller stævneleder Jakob Dan Jensen, der også er formand hos Kajakklubben Esrum Sø, og han fortsætter:
”Efter målgangen trækker vi lod blandt alle startnumrene og man kan derfor være heldig og få en flot præmie med hjem, selvom man ikke var første mand over målstregen.”


Kanojak Trim 2017

2 baner: Esrum sø rundt på 20 km og den korte på 12 km
Over 30 frivillige er involveret i afvikling af stævnet
4 følgebåde stillet til rådighed af Fredensborg Roklub, Sejlklubben Esrum Sø og Hillerød Sejlklub
Startgebyr 250 kr. inkl. årets Kanojak Trim T-shirt, sandwich, vand, kaffe/te 
Arrangeres for 39' gang af Kajakklubben Esrum Sø, Nødebo, Hillerød

Publiceret 08 August 2017 16:00

SENESTE TV