Træner Tommy Schram :

”Super – super og et lille øv”

Sådan lyder fra Hillerøds fodboldtræner Tommy Schram, efter at Hillerød debuterede i divisionsrækken mod Frem og kampen endte 2-2 på en udligning 25 sekunder før tid

Af
Af Claus Beyer

Hillerøds nyoprykkede 2. divisionsmandskab blev lørdag eftermiddag kastet for løverne mod Frem i Valby Idrætspark foran næsten 1000 tilskuere, en kulisse som Hillerød ikke har prøvet før, ikke engang i den afgørende kamp der sikrede holdet oprykning før sommerferien.
”Hvis man kigger tilbage, så ville jeg nok før kampen gerne have solgt den for dette resultat, men en super – super indsats blev desværre ødelagt lidt 25 sekunder før tid, hvor Frem sikrede sig udligningen til 2-2. På den anden side, så er jeg forsat stolt af hele holdet, alle leverede en forrygende indsats, alle kæmpede en hvis del ud af bukserne, vi holder 'gameplanen' hele vejen og så er resultatet 2-2 mod Frem på udebane bare flot;” siger Tommy Schram til Hillerød Posten.
Hillerød var en anelse benovet i kampens første 45 minutter, men efter en god pause, hvor Tommy Schram havde mulighed for at tale konstruktivt med spillerne, der var det et helt andet mandskab der gik ind til de sidste 45 minutter.
”Vi spiller en rigtig god anden halvleg. Først bringer Jonathan Witt os foran i det 62. minut og godt et kvarter senere hamrer Tobias Andersen bolden i mål til 0-2. Frem får hurtigt reduceret og vi må kæmpe hårdt i de sidste godt 10 minutter. Desværre lykkes det Frem at udligne til 2-2 blot 25 sekunder før tid,” fortæller Tommy Schram, der trods flere øv, ikke vil lade udligningen ødelægge glæden over den gode start.
”Det er en skøn oplevelse at komme så godt fra start. Der er gode lærepenge i kampen, men overordnet så er det absolut også et godt udgangspunkt. Nu venter der en ny spændende kamp hjemme på lørdag, hvor Brønshøj kommer på besøg i Hillerød og så skal vi igen gå på banen og spille vores spil og fighte hårdt i alle 90 minutter. I denne række er der jo kun gode hold med stolte traditioner i divisionerne – så det bliver svært hver gang. Men som spillerne også sagde efter kampen mod Frem, det var en fed oplevelse, og det skal vi holde fast i fremad,” slutter Tommy Schram.

Publiceret 06 August 2017 12:00

SENESTE TV