Se billeder:

Team Rotary er klar til afgang og Paris venter forude

Team Rotary er klar til endnu en cykeltur fra Hillerød til Paris – en rute på cirka 1432 kilometer venter de 15 ryttere

Af
Af Claus Beyer

Hillerød Christian IV Rotaryklub skabte i 2013 cykelholdet Team Rotary Hillerød med det formål at rejse midler til sociale- og sundhedsmæssige velgørende projekter og formål, både lokalt og internationalt - og have det sjovt samtidigt.
På Torvet i Hillerød blev årets cykelryttere og teamet af hjælpere præsenteret, en festlig begivenhed, hvor Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard og leder af Julemærkehjemmet i Ølsted talte til de friske deltagere. Dorte Meldgaard sagde blandt andet i sin tale:
””Jeg synes det er så fantastisk, at vi her i Hillerød har vores eget cykelhold. At I som Team Rotary er i stand til at cykle så langt og så samtidig samle en masse penge ind. Sidste år var der 20 modtagere, der fik glæde af de mange tusinde kroner (350.000 kroner) som i cyklede ind. Det er altså rigtig mange mennesker, der siden har haft glæde af, at I er så glade for at cykle, at I vil cykle helt til Paris. Jeg ved, at det har krævet mange timers træning. Det har krævet afsavn og at I har måtte prioritere. Jeg er fuld af beundring.”
”Som mor vil jeg sende Jer af sted med et par moderlige formaninger: Jeg synes ikke, at det er en curling-mor, der siger – Pas på Jer selv og hinanden. Husk solcremen og cykelhjelmen. Hav så en helt fantastisk dejlig oplevelse og god cykeltur. Vi glæder os til at følge Jer.
Efter talerne og præsentationen af holdet på cyklerne og bag rytterne, så åbnede Team Rotary årets tur med en prolog rundt i Hillerød. Selve starten af turen starter dog først fredag morgen i denne uge.

Læs også: Hvordan skal Hillerød udvikle sig?

”Vi glæder os meget til årets tur. Vi er ikke så mange som vi plejer på holdet, ( tidligere har der cirka været 30 ryttere), men desværre er der en del der er sprunget fra i foråret. Men vi har nok det stærkeste hold nogensinde og vi glæder os meget til at åbne turen på fredag, selvom vi er nede på 15 ryttere i år, ” fortæller Peter Jørgensen, der har været med fra starten af Team, Rotary og som også er en af de meget aktive bag projektet.
”Det betyder så desværre også, at vi ikke når det samme beløb som sidste år, men der skal nok blive en pæn pose penge, der skal deles ud, når vi kommer hjem. Vi er rigtig glade for at så mange er mødt op på Torvet i dag for at ønske os en god tur – det betyder meget for hele holdet og det var nogle smukke taler som borgmesteren og Lene Schou fra Julemærkehjemmet Kildemose fik givet os med på vejen,” lød det fra Peter Jørgensen.

Publiceret 10 July 2017 11:45

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV