Se jubel-billederne:

Hillerød rykker op i 2. division

Med en sejr på 4-1 over Kastrup sikrede Hillerød sig selv oprykningen til 2. division

Af
Af Claus Beyer

"Vi var mere end 100 procent klar fra kampens start og alle var enige om at kæmpe bagdelen ud af bukserne. Vi vidste, at vi godt selv kunne gøre arbejdet færdigt, selvom vi ikke har haft medvind i de sidste tre kampe. Vi har haft masser af chancer for at gøre arbejdet færdigt før i dag, men i dag beviste vi, at vi er rækkens bedste hold og at oprykningen er fortjent. Det var en rigtig god fodboldkamp og vi kunne faktisk godt have scoret flere mål,” sagde en lykkelig anfører, Jackie Rasmussen efter kampen på Røllikevej i Kastrup.
Hillerød var blot få minutter om at vise, at der i dagens kamp ville blive fightet til at komme i divisionsrækkerne. Jonathan Witt sendte bolden på træværket og kort tid efter scorede han til 0-1. Der gik ikke mange minutter før han også scorede til 0-2 direkte på frispark. Det lykkedes dog Kastrup at reducere inden pausen, så Hillerød gik ind til de sidste 45 minutter med en føring på 2-1.
Hillerød fortsatte det gode arbejde fra starten af anden halvleg og endelig lykkedes Tobias Andersen i det 52. minut at komme på scoringslisten, da han sendte bolden i mål til 1-3. Kort efter var Hillerød igen på spil og Lasse Spaniel serverede bolden for fødderne af Philip Lindgaard, der sikkert scorede til slutresultatet 1-4.
I kampens sidste minutter spillede Hillerød meget forsigtigt og alle ventede spændt på resultatet fra Herlev der spillede mod Jægersborg.
Kampen i Kastrup blev fløjtet af, men selvom spillerne godt vidste at der kun manglede få minutter i Herlev, hvor hjemmeholdet førte med 2-1 over Jægersborg, så turde de ikke lade jublen bryde løs. Først da klubbens formand, John Franzen, via telefon fik oplyst at kampen sluttede med de 2-1, så brød spillere, ledere og tilskuere ud i vild jubel og herefter startede de traditionsrige jubelscener med champagne bad, sang og trænere og lederes lufttur.
”Nu skal vi tilbage til klublokalet i Hillerød og så skal der festes,” sluttede anføreren.
”Det var en rigtig god fodboldkamp og jeg er stolt over den gejst og vilje som alle spillere leverede i dag. Selvom vi har en lille nedtur, så er der ingen tvivl om at vi er rækkens bedste mandskab og spillerne fortjener denne oprykning. I dag leverede vi næsten en fejlfri kamp og nu skal vi bare nyde festen,” sagde en stolt træner, Tommy Schram med den spæde stemme der var tilbage efter det vigtige opgør.
På sidelinjen var også Hillerøds fodboldkyndige borgmester Dorte Meldgaard (tidligere elitedivisionsspiller i Hillerød):
”Hvor er det flot, det spillerne leverede i dag og i hele sæsonen. Jeg havde ikke engang fået min billet inden jublen brød løs hvis Hillerøds første scoring. Det var en overbevisende sejr og det var i det hele taget en god fodboldkamp. Jeg er rigtig glad for at Hillerød nu får et 2. divisionsmandskab og glæder mig til at følge den i den nye række,” sagde Dorte Meldgaard – alt imens at spillerne råbte tak til borgmesteren - tak for opbakningen og Dorte Meldgaard råbte omgående tilbage:
”Det er mig der siger tak og rigtig god fest – det har I fortjent.”

Publiceret 18 June 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV