25.000 kroner til fodbold-piger

Det kan være svært for de mindre fodboldklubber at få enderne til at mødes, når man gerne vil en tur til udlandet. Sådan er det også for fodboldsamarbejdet mellem IS Skævinge, Gørløse SI og Brødeskov IF på pigesiden, Hillerød Syd-Vest (HSV), og deres U14-hold.
Men nu har pigerne fået en gevaldig hjælpende hånd, da en ansøgning til Nordea Fonden har givet bid. Resultatet blev en check på 25.000 kroner, og dermed har holdet taget et stort skridt tættere på drømmen om at komme med til Costa Brava Cup i Spanien til efteråret.
Det flotte beløb skal lægges oven i de penge, holdet selv har skaffet ved at sælge lodder for Røde Kors, holdbilleder og et par andre tilskud.
”Vi er ikke helt i mål endnu med finansieringen af turen til Costa Brava i efterårsferien, så pigerne skal stadig ud og arbejde lidt mere for det - blandt andet laver vi en løbetest, hvor der sponsoreres med et beløb afhængig af, hvor langt pigerne løber,” siger holdets træner, Carsten Cilieborg.
Han har stået i spidsen for holdet de seneste seks år og har mærket, at det kan være svært at holde på spillerne i pigefodbold. Derfor strækker U14-holdet sig også over flere årgange, og nu er der en dedikeret kerne, der efterspørger mere træning, tilbage. Samtidig er trænerne fra DBU's sideblevet bedt om at udfordre spillerne mest mulig.
”I perioder har vi virkelig været en smal trup, men kernen har altid holdt ved, og de er rigtig dygtige, og dem, der er tilbage, elsker virkelig fodboldspillet. Derfor er det også en stor glæde for mig, at vi nu kan tilbyde dem en fodboldtur til Spanien,” siger Carsten Cilieborg.
Han overlader snart holdet til Jonas Andersen, der skal tage holdet det næste skridt - og videreudvikle holdets gode sammenhold.
Med en smal trup er der dog også masser af plads til nye spillere, hvis man har mod på at spille på et engageret og målrettet hold.

Publiceret 17 May 2017 18:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV