Klar til Stiga Divisionen:

Hillerøds bordtennisherrer vandt 1. division

Bordtennisherrerne sluttede 1. division på førsteplads og sikrede sig oprykning til landets bedste række, Stiga Divisionen

Af
Af Claus Beyer

Hillerøds bordtennisherrer havde sikret sig oprykningen til 'Stiga Divisionen' inden sidste runde af 1. division, men førstepladsen var fortsat på spil, da Hillerød 'kun' førte med et point i forhold til Brønshøj.
I Hillerøds første holdkamp mødte holdet Herlev, hvor holdetopstillingen bestod af Stefanie Harboe Christensen, Jakob Reuther, Daniel Simonsen og Peter Svenningsen. Sidstnævnte fik comeback på holdet efter han har været ude i den anden halvdel af sæsonen med et brækket håndled. Herlev bestod af tre tidligere Hillerød-spillere med Dennis Rasmussen, Frank Gyldskov og Dan Svendsen. Deres sidste mand var Søren Eriksen.
Holdkampen endte 5-1, hvor Stefanie Christensen tabte til Dan Svendsen. Daniel Simonsen gjorde rent bord med 2 x 3-0 i sæt mod Rasmussen og Gyldskov og hvor Peter Svenningsen formåede to gange at vende 0-2 til 3-2 mod samme spillere. Den sidste sejr stod Reuther for med 3-0.

1. pladsen i hus mod Næstved

Humøret var højt, og med en sejr over Næstved i sidste kamp ville førstepladsen være sikker. I den næste holdkamp valgte Hillerød at ændre en smule i opstillingen i det at Hillerøds spillende sportschef Jesper Møller afløste Stefanie Christensen.
Hillerød vandt igen sikkert holdkampen med 5-1 og jublen kunne bryde løs da Jakob Reuther vandt den sidste kamp med 3-2.
Hillerød vinder 1. division med 29 point foran Brønshøj med 28 point. Samlet set er fantastisk sæson også selvom holdet i den anden halvdel har haft mange skader og afbud. Det viser blot, at truppen har en stærk bredde og det bliver spændende at følge herrerne i den kommende sæson i landets bedste række, Stiga Divisionen.

DM Ungdom

Fire af de spillere der gennem sæsonen har spillet på Hillerøds 1. divisionsmandskab kan man se i aktion den 20. og 21. maj, når der afvikles DM Ungdom i Frederiksborgcentret. De fire spillere er Daniel Simonsen, Peter Svenningsen, Jakob Reuther og Nicolai De Voss.

Publiceret 11 May 2017 14:15

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV