Håndbold:

Roepstorff bliver hos Nordsjælland

Det unge talent, Oliver Roepstorff, har valgt at fortsætte håndbolden hos Nordsjælland

Af
Af Claus Beyer

Nordsjælland Håndbold glæder sig over, at Oliver Roepstorff har valgt at forlænge sin aftale med klubben. Oliver Roepstorff har tidligere udmeldt, at han går efter en klub, hvor han vil opnå så meget spilletid på banen som muligt. NU har den unge og hurtige bagspiller heldigvis for Nordsjælland valgt at fortsætte og cheftræner Ian Marko Fog siger i den forbinmdelse:
“Oliver har taget nogle store skridt i den rigtige retning, siden han kom til os, efter at være rykket ned med Helsingør til 3. div. for 3 år siden. Han er blevet mere moden i sit spil og har efterhånden fået lagt en del ekstra kilo på fysisk. Han er meget ambitiøs og med sin unge alder stadig åben for at lære. Denne sæson er han blevet mere stabil, og har i flere indhop lavet rigtig gode præstationer, hvor han har bidraget til afgørende point.”
”Oliver er en spiller med x-faktor, han er ekstrem hurtig med bolden, og jeg ser stadig et stort potentiale i ham. Han er et vigtigt kort i bestræbelserne på at skabe overtal i duellerne mand mod mand. Samtidig er det vigtigt vi får kontinuitet på holdet, og beholder dem som har bidraget positivt til den suveræne oprykning, slutter Ian Marko Fog”.

Publiceret 11 May 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV