Fodbold:

Sportslig succes ved Costa Brava Cup

Af
Af Claus Beyer

St. Lyngbys U14-drenge deltog i påsken ved Costa Brava Cup, 'Copa Jordi', og selvom det ikke blev til metal, så er træner Henrik Grøndahl ikke i tvivl om, at turen både var en sportslig og ikke mindst en social succes. De 16 fodboldspillere og deres tre voksne ledere sikrede sig tre sejre i pulje, først over to italienske hold, herefter et hold fra Belgien, men holdet tabte til et hold fra Holland, der senere vandt hele rækken.
”Jeg er rigtig stolt over drengene. Vi vandt 1-0 og 3-0 over de to italienske hold, 3-2 over det belgiske mandskab, men så sluttede vi med et nederlag på 0-3 til det hollandske hold. Dermed endte vi som nummer to i puljen, og da det kun var de fire vindende puljehold der gik videre, så sluttede vores deltagelse om søndagen,” fortæller Henrik Grøndahl, der også oplyser, at der var 235 hold i alt fra 13 forskellige lande.
”Det blev samtidig en fantastisk oplevelse for os alle, da vi var på Barcelonas hjemmebane, Camp Nou. Her spillede Barcelona mod Real Sociedad. Her vandt Barcelona med 3-0 og drengene fik set deres store helt, Lionel Messi scorede to af målene. Det er jo helt vildt at komme ind på sådan et lækkert anlæg og til kampen var der næsten udsolgt – godt 89.000 tilskuere. Ligeså imponeret man bliver over fodboldspillet på dette niveau, så er det utroligt så velfungerende det store stadion er. 10 minutter efter at kampen var forbi, der var næste alle de 89.000 tilskuere ude igen,” fortsætter Henrik Grøndahl.

Publiceret 23 April 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV