Håndbold:

Nordsjælland gik i stå

Udekampen endte 29-29, og Nordsjælland gør klar til sidste kamp i 1. division og efterfølgende oprykningsfest

Af
Af Claus Beyer

Som det var tilfældet i den omvendte kamp mod Fredericia blev resultatet af søndagens kamp uafgjort 29-29. Det var rigtigt ærgerligt, men også Nordsjællands egen skyld. Nordsjælland var foran med 9-16 efter de første 30 minutter, men med lavt tempo, mange brændte chancer og et brændt straffekast i sidste sekund, endte kampen altså uafgjort 29-29.
Nordsjælland startede med at bringe sig foran, og selvom de to hold fulgtes ad i de første fem minutter, så blev det herefter Nordsjælland der førte an. Efter et kvarter havde Nordsjælland bragt sig foran 4 – 10 og denne afstand mellem de to hold fortsatte halvlegen ud til halvlegs resultatet 9 - 16.
Anden halvleg startede med en masse brændte chancer fra Nordsjælland, hvilket betød, at Fredericia HK stille og roligt bragte sig nærmere gæsterne, og efter 15 minutter var stillingen 22 - 26. Det sidste kvarter af kampen scorede Nordsjælland kun tre mål, hvorimod Fredericia HK scorede syv.
Årsagen til, at Nordsjælland sådan gik ned i anden halvleg, skyldtes blandt andet, at tempoet fra første halvleg var dalet betydeligt, samt at Fredericia HK's målmand Jimmi Andersen tog fra i målet.
Nordsjælland havde faktisk muligheden for at score sejrsmålet efter tid, idet en Fredericia-spiller forhindrede hurtigt opkast i det sidste sekund med det resultat, at han fik rødt kort, og Nordsjælland fik tilkendt et straffe. Desværre missede Nordsjællands topscorer Nicolai Pedersen denne chance for at få sejren i hus.

Fest i Helsingør

På lørdag 8. april spiller Nordsjælland sæsonens sidste kamp i 1. division. Kampen er mod Ajax og for at fejre oprykningen til ligaen, er der gratis adgang. Klubben opfordrer alle til at komme til Helsingør for at hylde holdet, og samtidig så er kampen også Morten Thranes sidste, da han på grund af et skadet knæ har valgt at sætte håndboldskoene på hylden efter denne sæson.
Efter kampen er der oprykningsfest i hallen, hvor tilskuere, spillere og ledere kan fejre den flotte sæson og oprykning. Helsingør kommune giver i anledning af oprykningen en øl eller vand.

@Sport Fakta Fed:1. division
Fredericia – Nordsjælland Håndbold 20-20 (9-16)
@Sport Fakta Italic:Nordsjælland: Nicolai Pedersen 6, Dan Beck Hansen 6, Carl-Emil Haunstrup 4, Lasse Uth, Kristian Dahl Pedersen 3 og Nichlas Poulsen 3, Oliver Roepstorff 2, Morten Thrane 1, Johan Meklenborg 1.

Publiceret 04 April 2017 10:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV