Sådan:

Nordsjælland Håndbold spiller sig tilbage i ligaen

Første 'matchbold' ud af fire udnyttede Nordsjælland til fulde og sikrede sig med en 31-28 sejr over Odder på udebane igen pladsen i ligaen

Af
Af Claus Beyer

Søndagens kamp på udebane mellem Odder og Nordsjælland Håndbold endte med champagne og fest for de nordsjællandske spillere, ledere og mange medrejsende fans. Efter en spændende og nervepirrende kamp i Odder, så endte Nordsjælland med at sikrede sig sejren og dermed også at generobre pladsen i håndboldligaen.

Nordsjælland havde det ellers svært i det meste af kampen og blot fem minutter før tid var sejren fortsat i fare. Nordsjælland var blot foran med et enkelt mål, ved stillingen 27-28, men Nordsjælland slap ikke grebet og det endte med en sejr på tre mål, 28-31, til Nordsjælland og herefter brød jublen ud både på banen og på tilskuerepladserne, hvor cirka 100 medrejsende Nordsjællands fans fortjent kunne hylde deres håndboldhelte. Champagnepropperne sprang inde på banen og Nordsjællands spillere og ledere kunne fortjent lade sig hylde efter en flot sæson, hvor holdet tre kampe før sæsonen er færdigspiller altså sikrede sig pladsen i håndboldligaen.

I første halvleg fløjtede målene ind fra Odders Nikolaj Læsø Christensen, inden kampen havde Nikolaj faktisk scoret 120 mål - så Nordsjælland var advaret mod denne storskytte. Efter små 10 minutter var Odder foran med 6 - 2, men efter 20 minutter fik Nordsjælland kontakt med hjemmeholdet, da Nordsjælland fik udlignet til 9-9. 
Nordsjælland kunne ikke få dæmmet op for Odders storskytte Nikolaj - så Odder kunne gå til pause med føring på 16 - 13. Ingen af Nordspillere spillere havde på dette tidspunkt spillet op til deres bedste.


Odder startede anden halvleg med at bringe sig yderligere foran, og i kampens 40. minut havde hjemmeholdet bragt sig foran med 20 - 16 og det blev også 21 - 17 på NikolajLæsø Christensens 10. mål i kampen.
Først da haluret stod på 54.44 fik Nordsjælland igen udlignet, og herefter var det Nordsjælland der gik i front, så da kampen blev fløjtet af var stillingen 28- 31.
Med dette slutresultat sikrede Nordsjælland sig oprykningen direkte op til ligaen, uanset at der fortsat mangler tre kampe. 


Næste kamp spilles i Helsinge den 25. marts klokken 15, hvor klubben og alle holdets fans for mulighed for at hylde spillere og ledere, så mød op i Helsinge Hallen og støt det nye ligahold. 

Det var en gedigen holdindsats - der kørte sejren i hus, og vi skal derfor ikke fremhæve nogen specielt. 

1. division
Odder Nordsjælland 28-31 (16-13)
Nordsjælland: Nicolai Pedersen 8, Nichlas Poulsen 5, Morten Thrane 4, Dan Beck Hansen 4, Johan Meklenborg 3, Lasse Uth 2, Oliver Roepstorff 2, Kristian Dahl Pedersen 2 og Kristian Køhler 1.

Nordsjælland 'bomber' Nicolaj Pedersen i jubel foran de mange medrejsende fans. Foto: Jan Stephan

Nordsjælland 'bomber' Nicolaj Pedersen i jubel foran de mange medrejsende fans. Foto: Jan Stephan

Hillerøds borgmester, Dorte Meldgaard, var på plads i Odder og kunne i grønt feste sammen med de øvrige godt 100 Nordsjællands fans. Foto: Jan Stephan

Hillerøds borgmester, Dorte Meldgaard, var på plads i Odder og kunne i grønt feste sammen med de øvrige godt 100 Nordsjællands fans. Foto: Jan Stephan

Publiceret 19 March 2017 23:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV