Håndbold:

Hillerøds herrer et enkelt point fra oprykning til 2. division

En sejr i topkampen mod Furesø sætter Hillerøds håndboldherrer på oprykningskurs

Af
Af Claus Beyer

Hillerøds håndboldherrer spillede fredag aften topkamp mod Furesø i en direkte kamp om førstepladsen i 3. division. Der var en fantastisk god stemning i en fyldt Værløse hal og tilskuerne fik en spændende og intens kamp, der startede i et meget højt tempo fra begge mandskaber.

Hillerød kommer bagud 10-7, men forsvaret blev stabiliseret med Anders Birk og Mathias Højlyng i midterforsvaret, og det lykkedes Hillerød at Kæmpe sig tilbage og gå til pause 14-14.

I anden halvleg blev forsvaret bedre i begge ender. Holdene fulgtess ad hele kampen, og kampen var helt lige til sidste fire minutter. Her fik Hillerød slået et hul på to mål. Kampen endte 25-23 til Hillerød, hvilket sikre Hillerød et forspring på 3 point til Furesø med to kampe igen.

"Det var en rigtig god håndboldkamp, der blev spillet i et højt tempo hele vejen igennem. Især vil jeg fremhæve Mathias Pedersen, som spillede en rigtig god kamp i begge ender. Det er vigtigt, at vi nu holder fokus og får gjort arbejdet færdigt, ellers kan denne sejr være ligegyldig".

Hillerød kan dermed nu sikre sig oprykningen med et enkelt point i de sidste to kampe. Første mulighed er på lørdag, på udebane mod Virum klokken 16:45. 

Publiceret 18 March 2017 04:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV