Guldpiger:

Hillerød dansere vandt to Sjællandsmesterskaber i Hip Hop

Danserne fra Stenhøj Dans i Hillerød vandt mange medaljer i Hip Hop og de gjorde det flot i disco

Af
Af Claus Beyer

Ved Sjællandsmesterskaberne i Hip Hop, arrangeret af De Danske Danseskoler, i Ravnsborghallen i Køge, blev det til to mesterskaber og andre fine resultater til danserne fra Stenhøj Dans.
I Voksen-rækken, for talentdansere, blev det, i konkurrencen for grupper, til guldmedaljer og Sjællandsmesterskab til Kathrine Christensen og Emilie Romose. I finalen havde de selskab af Ronja Nielsen og Vibeke Nielsen, som blev placeret på 3. pladsen og dermed vandt bronzemedaljer.
For Kathrine Christensen var det en rigtig god dag, idet Kathrine også i Solo konkurrencen dansede sig til et Sjællandsmesterskab og guldmedalje.
Af øvrige fine resultater kan nævnes en flot 3. plads og bronzemedalje til Vibeke Nielsen i Voksne, Rekruttering. En fornem 4. plads til Mille Schou i Minibørn, Rekruttering. I D-rækken blev det i Børn I, Begynder til en 3. plads til Emma Mercebach og i Børn II, Begynder, til en 5. plads til Victoria Ekner.
Sjællandsmesterskaberne i Disco blev afviklet i samme weekend og her gjorde danserne fra Stenhøj Dans sig også bemærket.
I gruppe-konkurrencen blev det i Børn II, Rekruttering, til en fin 4. plads i A-rækken til Celine Engel Nielsen og Amina Shang Nielsen.
I Solo konkurrencen dansede Mille Schou sig til en 6. plads i Mesterrækken i Minibørn, Rekruttering. Celine Engel Nielsen besatte 6. pladsen i B-rækken i Børn II, Rekruttering. I Børn I, Begynder, blev Ane Jørgensen placeret som nr. 1 i C-rækken og det samme gjorde Victoria Ekner i Børn II, Begynder, hvor Josefine Durup, i samme finale, blev nr. 5.

Kathrine Christensen sikrede sig også guldmedalje i solo-konkurrencen ved Sjællandsmesterskaber i Hip Hop

Kathrine Christensen sikrede sig også guldmedalje i solo-konkurrencen ved Sjællandsmesterskaber i Hip Hop

Publiceret 10 March 2017 14:45

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV