Håndbold:

St. Lyngby holder trit med toppen

St. Lyngby IF’s håndboldherrer i Serie 2A holder fortsat på i toppen efter en solid 35-28 sejr hjemme over Team Kbh. Det betyder, at holdet kan skimte oprykningen i det fjerne

Af
Af Claus Beyer

St. Lyngby tog i weekenden imod Team Kbh hjemme i arenaen, og der var ingen tvivl om styrkeforholdet. Hjemmeholdet lagde godt fra land og fik hurtig en konformtabel føring på 7-2 efter blot 10 minutters spil. Dog som halvlegen skred frem bed Team Kbh fra sig og straffede hjemmeholdets tekniske fejl eller umotiverede afslutninger. Men en solid målmands præstation i målet af Morten E. Rasmussen gjorde, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en fem målsføring.
Anden halvleg var en tro kopi af første halvleg, dog med et mere koncentreret hjemmehold som udnyttede deres chancer og opspil på fineste maner. Lars Hansen og Kristoffer Ellehammer var igen arkitekterne bag flotte opspil og frispilninger, som gjorde det nemt for medspillerne at eksekvere tilbuddene. St. Lyngby var foran med 10 mål, men et par fejl i slutminutterne reducerede sejren til 35-28 men var aldrig i fare.
Træner Martin Klug sagde efter kampen:
”Dagens modstander var et ubekendt blad for os og vi fokuserede egentlig bare på os selv. Det gik rigtig fint og vi styrede kampen fra første fløjt. Dog synes jeg vi har lidt tendens ti l at tage lidt let på tingene i perioder, fokusere lidt for meget på dommernes kendelser og det blev vi straffet på. Så vi skal helt klart fremadrettet arbejde med at holde fokus på spillet hele kampen igennem, så vi ikke får de udfald i de vigtige kampe, som venter os de kommende uger. Vi havde desværre lidt afbud dag, men det var ikke til at se på alle andre som steppede op, hvor specielt Loui Haarbye trådte i karakter i angrebet og Morten stod en brand kamp i målet. Så det glæder mig, at vi har en bred trup med gode spillere på alle pladser og vi efterhånden har fået et stærkt kollektiv på og uden for banen. Det giver os en kæmpe styrke og håber det kan bære os hele vejen frem mod en eventuel oprykning.”

Publiceret 09 March 2017 17:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Hillerød Posten
SENESTE TV