Grand Prix succes:

Sølvmedaljer til gymnastikpigerne fra Hillerød

Ved Sjællandsmesterskaber i Grand Prix Gymnastik sikrede to Hillerød-hold sig sølvmedaljer

Af
Af Claus Beyer

HGI Gymnastik og Trampolin's to Grand Prix hold, Team Iris og Team Dicentra, deltog lørdag den 4. marts ved Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix Gymnastik i Farum Arena.
Begge hold havde arbejdet benhårdt i mange timer op til weekendens konkurrence og det skulle vise sig, at det hårde arbejde gav pote. Begge hold leverede en super flot præstation i hhv. pigerækken og tweensrækken, der sikrede en sølvmedalje til begge hold.
Grand Prix Rytme gymnastikken er en dansk tradition, der har sit udspring i den brede, folkelige gymnastik, og som er anerkendt med et officielt dansk mesterskab.
Begge hold stillede op i konkurrence med en serie med og uden redskab afhængig af, hvilken række de konkurrerer i. Team Iris består af 10 piger i alderen 10 - 15 år. Holdet deltog i pigerækken med både en fri serie og en serie med redskab, som i år er tøndebånd. På Team Dicentra er der otte piger i alderen 13 - 15 år. Holdet deltog i tweensrækken med en fri serie.
Begge hold træner tre gange om ugen, hvor de udvikler deres styrke og smidighed samtidig med, at de får terpet koreografien.

Nyt hold på vej

HGI Gymnastik og Trampolin tilbyder Grand Prix Gymnastik allerede fra piger der er fem år gamle. Derfor kan piger på fem til syv år mulighed gymnastikken af på foreningens forårshold Grand Prix Micro 5-7 år, der skal træne en time hver onsdag i april, maj og juni.
Se mere på foreningens hjemmeside.

HGI Gymnastik og Trampolins Grand Pri hold, Team Iris

HGI Gymnastik og Trampolins Grand Pri hold, Team Iris

Publiceret 09 March 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV