Ken Stenhøj i hovedstødsduel i kampen mod Herstedøster.

Ken Stenhøj i hovedstødsduel i kampen mod Herstedøster.

Hillerød-træner fik sejr i afsked

Det var træner Kim Rasmussens sidste kamp på bænken for Hillerød Fodbold, og det blev til en sejr på 2-0 over Herstedøster i sidste runde i Serie 1

Af
Af Mads Hussing

Kim Rasmussen fik blomster før kampen, for en lang og tro tjeneste i HGI og Hillerød Fodbold, og spillerne gav træneren en sejr i afskedsgave. Kampen endte 2-0 til Hillerød Fodbold, der dermed endte i den bedste halvdel af Serie 1.
Kampen kunne have gået helt anderledes hvis udeholdet havde scoret i det allerførste minut, hvor holdet tilspillede sig en kæmpechance. Det blev dog ikke til noget og bare fem minutter senere fik Hillerød Fodbold tilkendt et frispark udenfor feltet. Det tog Alexander Witt sig af, og med et fremragende dykkende skud, så bragte han Hillerød foran 1-0. I resten af 1. halvleg var der flere store chancer til Hillerød, men også Herstedøster havde nogle muligheder.

I 2. halvleg var Herstedøster slet ikke kommet mentalt på banen, før Hillerød havde bragt sig foran 2-0 ved Aske Lund, der var helt fri og scorede sikkert. Herstedøster-forsvaret ville have dømt offside, og sådan var det gennem hele kampen. Udeholdet diskuterede enhver dommerkendelse, og selvom dommeren gang på gang sagde at han ikke ville diskutere kendelser, var der ingen konsekvens ved det.

Den næste halve time foregik uden det store dramatik, men så blev provokationer mellem Hillerøds Lars Kivsmose og en angriber fra Herstedøster fysisk. De kom i klammeri og dommeren valgte at vise begge mand ud.

"Når vi koncentrerer os og spiller fodbold, så synes jeg faktisk at vi spiller meget godt. Men i 2. halvleg bliver det noget Hawaii-fodbold, uden hoved og hale," siger træner Kim Rasmussen, der ikke skal være i klubben mere.

"Det er da vemodigt, men det er det rigtige valg jeg har gjort. Jeg glæder mig til at komme til kampene og nyde en kold øl, og ikke have anavaret," siger Kim Rasmussen, der er stolt af det hold han afleverer videre.

"Da jeg overtog denne gang havde holdet vundet seks ud af de seneste 45 kampe, og rykket ned to gange i træk. Det fik vi stoppet, og så ville forankre holdet lokalt. I dag har alle 18 spillere i truppen spillet ungdomsfodbold i Hillerød, og jeg synes jeg giver et hold videre med meget potientiale," siger Kim Rasmussen, der skal feste med holdet om aftenen, hvor de blandt andet så Danmark slå Cameroun med 2-1.

Publiceret 19 June 2010 22:18