Niels Gerlach, der bor i St. Lyngby, er Socialdemokraternes nye formand. Privatfoto
Niels Gerlach, der bor i St. Lyngby, er Socialdemokraternes nye formand. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Socialdemokraterne i Hillerød har fået ny formand

Niels Stuhr Gerlach overtager formandsposten hos Socialdemokraterne, efter Vivi Wøldike kom ind i byrådet

Socialdemokraterne i Hillerød har fået ny formand.

På lørdagens generalforsamling valgte medlemmerne Niels Stuhr Gerlach som afløser for Vivi Wøldike, der er kommet i byrådet.

Niels Stuhr Gerlach bor privat i St. Lyngby, og han har tidligere været formand for Socialdemokraterne i Skævinge, der efter kommunesammenlægningen i 2005 fusionede med Hillerød.

Gunde Odgård og Antorini talte

På generalforsamlingen, der blev afviklet hos 3F Frederiksborg, blev der orienteret om det netop overståede kommunalvalg af tidligere borgmester Kirsten Jensen, og Gunde Odgård gav en orientering om det forestående EU-valg, hvor han især lagde vægt på kampen imod social dumping. Gunde Odgård bor i Hillerød og er opstillet som Nordsjællands kandidat til EU-valget.

Undervisningsminister Christine Antorini gav en orientering om den aktuelle politiske situation, herunder den netop gennemførte erhvervsskolereform.

Den nye bestyrelsen består af formand Niels Stuhr Gerlach, kasserer Carsten Bo Hansen, Henrik Guhle, Lena Andersen, Helle Langholz, John H. Mortensen, Jonas Lund Larsen, Dejan Zitarevic og Eyvind Nygaard. Suppleanter er Katharina Telkamf Birch og Emil Colding Sørensen.

Der bliver afholdt konstituerende møde i aften, torsdag den 6. marts.

Publiceret: 06. Marts 2014 20:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere