HGI Bordtennis tilbyder nyt hold for alle over 60 år. Arkivfoto
HGI Bordtennis tilbyder nyt hold for alle over 60 år. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seniorer kan holde hjernen i form med bordtennis

'BAT60+' er et nyt samarbejdsprojekt mellem DGI og DBTU, et initiativ, der tilbyder alle over 60 år at holde hjernen i form, og at starte træningen uden krav af nogen art. HGI Bordtennis tilbyder spilmuligheder, som passer i 60+'ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer samtidig plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen med bold og bat.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker mange steder i hjernen på én gang. Spillet træner reaktionsevne og balance samt styrker musklerne. 'BAT60+' er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år. Alle kan være med på tværs af form og ambitioner. Det sociale vil være en stor del af spillet, og der vil blive taget godt imod nye spillere .

Vil du prøve at spille bordtennis og være en del af ”BAT60+”, så mød op bordtennislokalerne i FrederiksborgCentret, hvor der spilles hver onsdag kl. 10-12. 'BAT60+' begynder onsdag 6. september. Alle er velkomne. gs

Publiceret: 18. August 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere