Anmelder Dan Ingemann giver seks ud af seks hjerter til Bisses koncert i Hillerød i fredags.
Anmelder Dan Ingemann giver seks ud af seks hjerter til Bisses koncert i Hillerød i fredags.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seks hjerter til Bisse: Hillerød Smackdown

Hillerød Postens anmelder giver topkarakter til koncerten med Bisse i fredags

Af Dan Ingemann

Fredag aften 10. marts havde Bisse en legeaftale, og denne gang var det Hillerøds Klaverfabrikken, som lagde lokaler til fri leg med enmandshæren Bisse og hans usynlige band. Det kunne ikke være til stede, da bandet desværre ikke havde vundet nogen Steppeulvspris i år, mod Bisses fem Steppeulvsstatuetter for årets album, årets sang, årets tekstforfatter, årets sanger og årets komponist.

Bevæbnet med guitar, røde negler og røde læber og turnéoverskriften 'Tour de Smackdown', som oversat nærmest må beskrives som en turné, hvor du får tæsk af de lokale, havde Bisse fra starten meldt klart ud, at han endnu ikke har fået ramt på den brede smag, som også er en del af teksten i Citybois' 'I Højlandet'.

Nye numre på sætlisten

Første sæt var delvist sat af til en del endnu ikke udgivne numre såsom 'Kongstrup Klitter', 'Legeaftale', 'Bjælkehuset', 'Indendørssæsonen' og 'Emoticon', som alle blev leveret med små tilhørende historier om bl.a Katinka, der måtte spille for røv og nøgler og 9-1 nederlaget til drengene fra Kirke Hyllinge. 

Første sæt gav også plads til den smukke 'Drøm Til Min Far', der er en gribende beretningen om, da Bisses far fik en blodprop i hjernen. Beretningen fik heldigvis fik en lykkelig udgang.

Andet sæt blev indledt med en recitation af det maniske 'Omveje Ind i Oldtidsvejssystemet', der er en alternativ guidet københavnertur, hvor der bl.a bliver fundet liget af en hjemløs i mosen samt sunget om forældre, der ikke kan styre deres unge, når de hærger de gamle bøgetræer. 

Kabaret i den

Herefter gik der kabaret i forestillingen med numrene 'Spøgelsesskibene', 'Umage' og ikke mindst det vanvittige nummer 'Amalies Porte', der efter sigende skulle være skrevet efter at havde været på et svampetrip - alle fremført på klaver. 

Til slut gav Bisse os de smukke 'Stormandspolitik', 'I Dag Går Det Ned' og Bisses signatursang 'Seks Hjerter' og som ekstranummer 'Drømmefundet', som er Bisses marathon-takketale til alt og alle.

Fredag aften var det publikum, der takkede Bisse og Klaverfabrikken for en fantastisk aften med forhåbninger om et snarligt gensyn.

Bisse - bedømmelse: 6 hjerter

Klaverfabrikken fredag 10. Marts 2017

Publiceret: 16. Marts 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere