Hillerøds MIkkel Palmer Christensen i aktion mod HIK2. Foto: Claus Beyer
Hillerøds MIkkel Palmer Christensen i aktion mod HIK2. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billeder: Hillerød Håndbolds herrer rykker op i 2. division

Med en storsejr på 35-20 over HIK2 blev oprykningen til 2. division sikret på hjemmebane i Trollesmindehallen

Af Claus Beyer

Jubel, sang og fest i omklædningsrummet med masser af champagne, sådan fortsatte den fortjente oprykning til 2. division, efter at Hillerøds herrer på banen igennem 60 minutter havde bevist, at de er rækkens absolut bedst mandskab igennem sæsonen. En sikker sejr blev kørt i hus – hvor både forsvar, målvogtere og angrebsspillet gik op i en højere enhed i den afgørende kamp. Efter kampen og den obligatoriske tur under bruseren, så var det en stolt træner, Karsten Brandt, som Hillerød Posten fangede ude i det smukke solskinsvejr:

”Jeg er super glad og stolt. I dag viste vi, hvorfor vi er det rigtige oprykningshold. Vi igennem hele sæsonen spillet stærkt og med stor koncentration. Vi har vundet alle vores kampe over de øvrige tophold, der hvor det er gået galt, det er mod hold, hvor indstillingen ikke lige har ramt det rigtige niveau, måske fordi vi troede, at vi bare skulle køre den hjem. Det samme skete i vores sidste kamp. Vi havde lige vundet den afgørende kamp over forfølgerne fra Furesø, og så skulle vi bare lige kære oprykningen i hus mod et af bundholdene fra Virum. Men Virum havde masser at slås for, det kunne nemlig slippe ud af nedrykningsspillet, så de kæmpede for livet og det var helt fortjent vi tabte den kamp. Når det er sagt, så viste i dag mod HIK 2 det niveau som vi normalt spiller på, og så er vi rækkens bedste hold og drengene fortjener denne oprykning,” sagde Karsten Brandt med stor overbevisning.

”Vi har igennem denne sæson også vundet flere kampe over 2. divisionshold i træningskampene, så jeg ved, at vi går en spændende sæson i møde – en sæson hvor vi nok skal klare os godt. Vi har en ungt og spændende hold og hvis vi kan få bare lidt tilgang til den kommende sæson, så kan det blive en fantastisk oplevelse. Det er godt for Hillerød, men også for hele Nordsjælland, at vi nu også har et hold i 2. division i herre-rækken.

Overbevisende sejr

Det var ellers gæsterne der åbnede kampen med det første mål, men det var til gengæld også den eneste gang, at HIK2 var i nærheden af hjemmeholdet. I det 16. minut fik gæsterne reduceret til 8-3 og Hillerød leverede en første halvleg med stor koncentration på alle pladser og derfor var føringen på 13-8 i pausen ikke et mål for stort.

Efter blot fire minutter i andenhalvleg var Hillerød foran med 9 mål ved stillingen 17-8 og vijlen lyste fortsat ud af hjemmeholdet og storsejren på 35-20 var helt fortjent. En flot kollektiv indsat i kampen og igennem hele sæson har sikret Hillerød en fortjent status som 2. divisions klub i den kommende sæson.

Guldhatte, sorte trøjer med guldtryk og masser af de gyldne dråber - oprykningen blev fortjent fejret efter storsejren over HIK2. Foto: Claus Beyer
Guldhatte, sorte trøjer med guldtryk og masser af de gyldne dråber - oprykningen blev fortjent fejret efter storsejren over HIK2. Foto: Claus Beyer
Publiceret: 02. April 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt