Rigtig mange var mødt frem for at ønske Mødrehjælpen tillykke med den nye butik på Torvet i Hillerød. Foto: Claus Beyer
Rigtig mange var mødt frem for at ønske Mødrehjælpen tillykke med den nye butik på Torvet i Hillerød. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billeder: Festlig åbning af Mødrehjælpens nye butik på Torvet

Lørdag var der officiel åbning af Mødrehjælpens nye butik på Torvet og samtidig kunne lokalforeningen fejre 4 års fødselsdag

Af Claus Beyer

 Præcist klokken 10 lørdag formiddag blev det røde bånd klippet over til Mødrehjælpens nye flotte butik på Torvet 7 i Hillerød. Båndet blev klippet over med guldsaksen af lille Alfred, med sikker hjælp af sin far Morten, der er en af de mandlige frivillige i Mødrehjælpen.

Inde i den nye butik var der fotografering af de første 100 børn, tryllekunstneren Chano kom på besøg og så var der ellers fyldt op med masser af spændende varer og de mange fremmødte blev forkælet med lidt godt til maven, da Mødrehjælpen bød på gratis kaffe, the, saftevand og kagemænd.

Fik du læst: Claus og Anna løb fra studiekammeraterne

Mødrehjælpen Hillerøds bestyrelsesformand Annemarie Melchios glædede sig over foreningens nye flotte butik:

”Det er dejligt at komme ud på Torvet, hvor vi bliver endnu mere synlige. Vi har haft fire dejlige år i vores gamle butik inde i gården, men dette er en drøm der er gået i opfyldelse. Jeg er så glad for den kæmpe indsats som alle de frivillige har lavet for at få butikken gjort klar. Det har virkelig været et kæmpe arbejde de har lavet. Det vil jeg gerne takke dem alle for.”

Fra hovedorganisationen var der også besøg, da frivilligchef Maria Norup og hun var imponeret over den nye butik:

”Det er dejligt, at se butikken her i Hillerød. Den ligger jo helt fantastisk og nu bliver plads til endnu flere varer og aktiviteter. Jeg vil gerne rose de mange frivillige her i Hillerød, de laver et fantastisk arbejde og jeg kan godt forstå de er stolte over butikken.”

Publiceret: 10. September 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere