Næsten 2200 tilskuere var på plads, da HGI Gymnastik og Trampolin havde deres årlige opvisning - der samtidig var en markering af foreningens 80 års jubilæum. Foto: Claus Beyer
Næsten 2200 tilskuere var på plads, da HGI Gymnastik og Trampolin havde deres årlige opvisning - der samtidig var en markering af foreningens 80 års jubilæum. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billeder: Et brag af et gymnastikshow i Hillerød

I Frederiksborgcentret var der søndag gymnastikopvisning, da HGI Gymnastik og Trampolin fejrede sin 80 års fødselsdag

Af Claus Beyer

Den årlige opvisning med HGI Gymnastik og Trampolin blev et rent festfyrværkeri for de cirka 2200 tilskuere, der var mødt op for at deltage i det store jubilæum. Et show i alle aldersklasser og lige fra de hyggelige motionshold til de hårdtarbejdende opvisningshold. Det blev samtidig et show, hvor 93 gymnaster satte en ny rekord – hele 688 saltomortaler på bare tre minutter – og dermed blev den fem år gamle rekord, der blev sat ved foreningen 75 års jubilæum i 2012 på 295 saltoer, slået godt og grundigt.

Hos formand Charlotte Mangor Callesen var stoltheden ikke til at tage fejl af.

”Det gik over alt forventning, og det var fantastisk med så mange tilskuere. Den opbakning betyder så meget for gymnasterne, og jeg synes virkelig, at vi har nogle dygtige hold,” sagde Charlotte til Hillerød Posten og hun fortsatte:

”Det er jo også fantastisk, at vi på bare et år har fået 50 procent flere springgymnaster, vi er ved for alvor at få gang i trampolinspringerne igen, og så er der bare så mange andre dygtige gymnaster – eksempelvis vores Grand Prix-piger, hvor to hold lige har vundet sølvmedaljer ved SM. Jo – jeg er lige nu en lidt træt, men stolt og meget glad formand.”

Publiceret: 13. Marts 2017 12:30
Leveret af Halsnæs Posten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere