100.000 kroner, som ryttere i Team Rotary samlede ind, skal nu deles ud til lokale aktiviteter. Arkivfoto
100.000 kroner, som ryttere i Team Rotary samlede ind, skal nu deles ud til lokale aktiviteter. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er det nu, du skal søge: Pengeregn ned over frivillige

Team Rotary Puljen er klar med masser af penge til socialt og frivilligt arbejde i Hillerød

Lokale sociale foreninger i Hillerød kan nu søge penge til projekter og aktiviteter, der gavner socialt sårbare og udsatte. Team Rotary Hillerød Puljen har i år cirka 100.000 kroner til uddeling til lokale aktiviteter som rådgivning, arrangementer eller indkøb af remedier.

Midlerne er samlet gennem sponsorstøtte til ryttere samt medhjælpere, der i juli cyklede fra Hillerød til Paris forud for Tour de France-opløbet. I år kørte holdet cirka 200.000 kroner ind. Det er noget af en præstation, når man tager i betragtning, at der kun var 15 cyklister med på turen i juli. Af de penge er 100.000 kroner allerede doneret til Julemærkehjemmet i Ølsted.

Ansøgningerne skal ikke opfylde bestemte formkrav, men skal indeholde en kort og præcis beskrivelse af den aktivitet, der søges støtte til, herunder formål og budget samt oplysninger om ansøgers identitet, personnummer eller cvr-nummer, adresse, e-mail og telefonnummer samt bankkontonummer.

Betingelserne for ansøgning findes på frivilligcenter-hillerod.dk. Ansøgninger sendes til info@frivilligcenter-hillerod.dk. Frist for ansøgning er 4. december 2017. Uddelingen af midlerne finder sted ved en reception i frivilligcentret onsdag 13. december 2017.

Publiceret: 13. November 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere