Hillerød Bibliotek efterlyser børn med kreativ skabertrang

Under temaet ’uden ord’ får børn mulighed for at udfolde sig kreativt på biblioteket

Et velforsynet ”tekstil-krea-bord” står til rådighed i Hillerød Biblioteks børneværksted fra 19. januar til 4. marts, når de åbner op for det nye tema 'Uden ord'.
Temaet er inspireret af den kommende udstilling i bibliotekets Vandrehal med maleren Christian Jensen og skulptør Niels Larsen, hvor det konkrete og minimalistiske udtryk møder det organiske og ekspressive.
De mindre børn får mulighed for at lege med farver og stempler, mens de større børn kan lege med applikationer af tyl, fake fur og alverdens andre materialer. Værkerne kan hænges op derhjemme eller måske bruges som en gave.

Workshop

For at give det nye tema en bragende start afholder børneværkstedet en familieworkshop lørdag 20. januar kl. 10.30-12.30, hvor Ingeborg Nielsen, der er uddannet grafiker, vil sætte børn og deres forældre i gang.
”En stofrest, som minder én om en uvejrssky eller en dag i skoven, kan være begyndelsen på en lille fortælling, der måske ender som et billedtæppe. Eller også er det fascinationen af matte flader ved siden af blanke knapper, som kan blive til et fint personligt værk. Hér kan materialerne og fantasien folde sig ud i sine egne retninger”, udtaler Ingeborg Nielsen i en pressemeddelelse.
Workshoppen er gratis og uden tilmelding.
Børneværkstedet har i bibliotekets åbne betjeningstid adgang til et større udvalg af materialer samt vejledninger.

Publiceret 13 January 2018 14:00

SENESTE TV