Hillerød Bilby byder velkommen til Nytårskur 2018

12 autoriserede bilforhandlere inden for kun 1000 meter inviterer til nytårskur

Af
Af Claus Beyer

12 forhandlere og 19 bilmærker byder igen til nytårskur, hvor alle bilinteresserede, ud over en masse spændende biler, nye som brugte, også får mulighed for at få et stykke kransekage og en forfriskning og sige godt nytår.
Hillerød Posten besøgte formanden for Hillerød Bilby, Jacob Jønsson, for at høre mere om, hvad året 2018 vil byde på i bilbranchen.
”Vi glæder os til at tage fat på et spændende år, hvor alle nu har fundet ud af, hvad den nye afgiftsomlægning betyder ved køb af en ny bil. De små biler er blevet en smule dyrere, og mellemklassebilerne holder fortsat de samme priser, men til gengæld så er de dyrere bliver blevet en hel del billigere. Vi så allerede i 2017 en pæn stigning af de lidt dyrere biler. I nogle år har der været stor fokus på micro-bilerne, men tendensen er nu, at man gerne vil have lidt mere plads og mere komfort. Det største fokus ligger nu på biler fra 200.000 kroner og opad,” fortæller Jacob Jønsson, der også fortæller, at folk kigger endnu mere på, hvor langt bilerne kører på literen, og hvor mange stjerner bilerne har i Euro NCAP crachtest – jo længere på literen og jo flere stjerne desto billigere bliver bilen i grøn ejerafgift.
Fik du læst: Borgmesteren: "Vi skal have øje for mennesker, der har brug for omsorg"

Miljøbevidste bilejere

”Tidligere var der meget fokus på dieselbilerne, men efter at benzinbilerne også er begyndt at køre meget langt på literen, så er det atter benzinbilerne, som folk kigger mest efter. Og så må vi absolut ikke glemme Hybrid, Hybrid-plug in samt el-bilerne. Bilisterne er - og bliver endnu mere i fremtiden - mere og mere miljøbevidste. Derfor er der også større og større interesse for disse biler,” fortsætter Jacob Jønsson.
”Også kravene til ekstraudstyr er stigende hos bilejerne. Kigger vi på nogle af de mest almindelig ønsker og krav hos bilkøberne, så er det fartpilot, klimaanlæg, bluetooth, sædevarme, parkeringssensor, navigation og anhængertræk, der står på listen og flere og flere er også interesseret i at få automatgear i bilen,” fortæller Jacob Jønsson, der håber at rigtig mange har tid og lyst til at kigge forbi forhandlerne i løbet af de to kommende weekender, den 6. og 7. januar samt den 13. og 14. januar.
Du kan læse mere om nytårskuren på www.hilleroed-bilby.dk.

Publiceret 03 January 2018 06:00

SENESTE TV