Du skal ikke betale for at parkere på Place2Lives parkeringsplads resten af december.

Du skal ikke betale for at parkere på Place2Lives parkeringsplads resten af december.

P-afgift? Ingen kvaler - Place2Live betaler

I resten af december kan du parkere helt gratis på Place2Lives parkeringsplads lige så længe, du har lyst til

Af
Martin Warming

Martin Warming

Fra fredag den 15. december til og med søndag den 31. december kan du holde lige så længe, du vil på Place2Lives parkeringsplads på Københavnsvej. Normalt er der kun en times gratis parkering - medmindre du er kunde hos den lokale ejendomsmægler - men frem til den 1. januar kan du, uanset om du er kunde eller ej, parkere på p-pladsen lige så længe du vil - og uden at skulle betale for det. Og får du alligevel en p-afgift, så betaler Place2Live den.
“Det er en ordning, vi har haft i nogle år nu i forbindelse med julehandlen,” fortæller indehaver Rolf Høegh.
Og der er en mening med galskaben.
“Der er en masse parkeringspladser rundt omkring i Hillerød, der står tomme udenfor normal åbningstid, som det enten er ulovligt at parkere på, eller som man skal betale i dyre domme for at parkere på. Det synes jeg faktisk er synd, når det nu kan være rigtig svært at finde en parkeringsplads i Hillerød i denne tid, hvor julehandlen er i fuld gang. Jeg vil så gerne have, at flere virksomheder åbner op for deres parkeringspladser, når de ikke selv bruger dem. Det vil være med til at styrke handlen i byen, og jeg synes ærlig talt, at det er lidt fjollet, at det enten er forbudt at bruge parkeringspladserne, eller at man skal betale for det, når parkeringspladserne nu bare alligevel står tomme. Jeg synes, det er åndsvagt, at man risikerer at få en p-afgift om aftenen eller midt om natten for at holde på en tom parkeringsplads,” siger Rolf Høegh.
Fik du læst: Nationalparken Kongernes Nordsjælland er endelig på plads
Reaktionerne fra bilisterne, der har benyttet sig af Place2Lives gratis parkeringsservice, har været meget positive, fortæller ejendomsmægleren.
“Vi virksomhedsejere må tænke lidt på befolkningen, og folk er virkelig lykkelige for at kunne parkere gratis hos os, og vi har fået mange positive tilkendegivelser,” siger han.
For en god ordens skyld skal det lige understreges, at det KUN er i perioden fra den 15. december til og med den 31. december 2017, at du kan parkere på p-pladsen ved Place2Live uden at skulle bekymre dig om at få en p-afgift.

Rolf Høegh synes, det er åndsvagt, at man risikerer at få en p-afgift om aftenen eller midt om natten for at holde på en tom parkeringsplads. Arkivfoto

Rolf Høegh synes, det er åndsvagt, at man risikerer at få en p-afgift om aftenen eller midt om natten for at holde på en tom parkeringsplads. Arkivfoto

Publiceret 16 December 2017 07:00