Stor koncert med minister-tale:

Julehjælp hjælper Mødrehjælpen

Overskud fra koncert 17. december skal hjælpe Mødrehjælpen

Søndag 17. december holder Ensemble Hovaldt julekoncert til fordel for Mødrehjælpen i Hillerød. Formålet med koncerten er at rejse penge til det sociale arbejde, der foregår i og omkring Hillerød blandt enlige og mindrebemidlede forældre.
Julekoncerten giver koncertgæsterne mulighed for at komme i julestemning med smuk musik samtidig med, at de i ægte juleånd rækker hånden ud mod udsatte mennesker i vores samfund. Traditionen tro deltager der internationalt anerkendte solister ved koncerten. I år kan publikum opleve sopranerne Anne Margrethe Dahl og Louise Fribo.
Både som solister og som medlemmer af ensemblet skal Philip Cobb fra London Symphony Orchestra, Jesper Busk Sørensen fra Berliner Philharmonikerne og Ian Bousfield tidligere Wiener Philharmoniker fremhæves for deres deltagelse.
Ved koncerten holder Karen Ellemann, minister for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde, tale. Samtlige entréindtægter går ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde i Hillerød.
I 2013 blev Mødrehjælpens lokalforening i Hillerød startet af syv entusiastiske kvinder. I dag er der cirka 55 frivillige, og de driver blandt andet en butik med genbrugstøj, udstyr og legetøj til børn.

Koncert i kirke

Præstevang Kirke danner rammen om koncerten. Kirken bidrager økonomisk ved at stille lokaler og personale til rådighed. Flere lokale handlende har ydet et bidrag for at få arrangementet op at stå. Spar Nord Fonden, Y'Men Club, Hillerød Håndværkerforening og Zonta har givet et tilskud for at understøtte musikken og derigennem bidrage til det lokale sociale arbejde.
Der spilles musik af Daquin, Händel, R. Strauss, Blake og mange gode danske og engelske juleklassikere.
Koncerten afholdes altså søndag 17. december klokken17 i Præstevang Kirke. Billetter til koncerten kan købes på billetto.dk eller i døren. Efter koncerten er der et glas vin eller vand for samtlige koncertgængere.

Karen Ellemann taler.

Karen Ellemann taler.

Publiceret 02 December 2017 10:00

SENESTE TV