Hillerød Kirke fejrer 30 år med ’Messias’

Julekoncerten i Hillerød Kirke finder i år sted lørdag 16. december kl. 15, hvor der opføres Händels 'Messias' som markering af, at Hillerød sogn har haft egen kirke på adressen Østergade 12 fra 1987 til 2017.
Händels 'Messias' hører til blandt de mest afholdte klassiske værker og opføres her af Hillerød Kirkes kor, som består af 50 øvede sangere under ledelse af Mie Korp Sloth.
Koret akkompagneres af barokorkestret Originalerne.org. Solisterne er også udvalgt til lejligheden, hvor sopran er Monica Nørgård Stevns, uddannet på Det kongelige danske Musikkonservatorium og specialiseret sig i barokmusik i Stockholm.
Altsolisten er Rose-Ann Mirja Semler, som ofte kan høres i Frederiksborg Slotskirke samt DR-koncertkoret.
Tenorpartiet varetages af Jacob Andersen, som er kandidatstuderende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og allerede har været solist i Messias flere gange.
Bassen synges af Martin Agerbo, som er uddannet på Det fynske Musikkonservatorium af bl.a. Lars Waage.
Billetter til 100 kr. i kirkens hovedskib, 60 kr. i sideskibet købes tirsdag til fredag kl. 10–12 hos kirketjener og organist eller ved alle kirkens arrangementer. Evt. resterende billetter sælges fra kl. 14.30 på dagen. jesl

Publiceret 02 December 2017 08:00

SENESTE TV