Black Friday slog - næsten - alle rekorder i SlotsArkaderne

Kunderne væltede ind i SlotsArkaderne på Black Friday forleden

Af
Martin Warming

Martin Warming

Kun én gang tidligere har der været så mange kunder i SlotsArkaderne, som der var til Black Friday i fredags.
48.774 kunder lagde i løbet af fredagen vejen forbi SlotsArkaderne, og det svarer til en fremgang på 11 procent i forhold til Black Friday sidste år, fortæller Pia Lyngggaard, der er centermanager i SlotsArkaderne.
“Jeg måtte knibe mig selv lidt i armen, da jeg hørte, hvor mange kunder vi havde haft. Det er dejligt at se, at det går godt for vores butikker, og at der kommer så mange kunder. Der er ingen tvivl om, at Black Friday er kommet for at blive, og at kunderne er vilde med det,” siger Pia Lyngggaard til hillerød Posten.
Læs også: Se video og billeder: Så kom der lys i juletræet - og alt det andet
Black Friday er den dag på året, hvor der kommer absolut flest kunder i SlotsArkaderne. Ikke engang de store juleindkøbsdage slår Black Friday, og kun én gang tidligere har der været så mange kunder i indkøbscenteret på en enkelt dag. Det var dengang, at Bilka åbnede (den 28. marts 2012, red.).
Det er DEAS, der driver og administrerer SlotsArkaderne og 17 andre centre rundt omkring i landet, og det er ikke kun SlotsArkaderne, der oplever stor succes med Black Friday-konceptet.
“Vores øvrige centre klarede sig også godt og oplevede også fremgang, men SlotsArkaderne har klaret sig ekstremt godt,” fortæller Pia Lynggard, der har følgende forklaring på SlotsArkadernes succes:
“Vi har fået en rigtig god blanding af butikker, og der er stort set fuldt hus - forstået på den måde, at der kun er et enkelt ledigt lejemål. Det betyder, at der er noget af komme efter. Vores succes skal selvfølgelig også ses i lyset af vores gode samarbejde med den øvrige bymidte. Sammen har vi fået skabt noget, der gør det interessant at komme til Hillerød for at handle,” siger hun.
Fik du læst: Trafikkaos: "Vi opgav at stemme"
Pia Lynggard kender ikke Black Friday-omsætningen for de enkelte butikker, men de tilbagemeldinger, hun har fået, har været positive.
“Butikkerne har givet udtryk for, at de i hvert fald ligger på samme niveau som sidste år, og i mange tilfælde også højere”.
Der er kundetællere på alle indgange til SlotsArkaderne, og derfor ved centeret med ret stor præcision, hvor mange kunder, der kommer og går.

Der er kundetællere på alle indgange til SlotsArkaderne. Derfor kan centeret med ret stor præcision sige, hvor mange kunder der kommer og går. Foto: Martin Warming

Der er kundetællere på alle indgange til SlotsArkaderne. Derfor kan centeret med ret stor præcision sige, hvor mange kunder der kommer og går. Foto: Martin Warming

Publiceret 29 November 2017 16:30

SENESTE TV