Ny cheftræner:

"Vi er gode nok til 2. division"

Hillerøds nye cheftræner Kasper Jørgensen mener, at holdet er stærk nok til rækken, men selvtillid og gejst skal genfindes

Af
Af Claus Beyer

”Der ligger helt sikkert et svært stykke arbejde foruden, men jeg tror selvfølgelig på, at vi kan vende spiralen, ellers havde jeg ikke sagt ja til opgaven,” fortæller Kasper Jørgensen, der i weekenden overtog cheftræner-stillingen efter Tommy Schram for Hillerøds 2. divisions fodboldhold.
”Jeg kan ikke ændre meget på en uge, men jeg kan komme med nogle nye friske øjne og lidt små justeringer. Jeg mener, at vi er gode nok til 2. division. Men det er ikke nok at have bolden mest i en kamp. Der skal gang i scoringerne, og så skal vi have lukket bedre af i den defensive ende. Det er muligt, at spillet i perioder bliver lidt mere primitivt, men det drejer sig om at få samlet nogle point sammen i resten af efteråret,” fortsætter Kasper Jørgensen, der også understreger, at selvom han har haft et tæt samarbejde med Tommy Schram indtil sidste år omkring holdet, så kommer han med justeringer til det taktiske og ligeledes nye idéer i tilgangen til spillet.

Læs også: Tommy Schram er stoppet som cheftræner i Hillerød

”Vi har haft succes, siden vi spillede i Serie 2, men nu er vi altså kommet op i en række med helt nye kvaliteter. Det er stærke mandskaber, vi står over for hver weekend. Det er hold med spillere, der har spillet på kontrakt i højere rækker tidligere, og det er klubber med en super professionel tilværelse. Så det er klart, at det bliver hårdt for et hold, der for første gang er kommet i divisionsrækkerne. Men selvom vi måske ikke har de samme profiler som mange af de andre hold, så mener jeg, at vi har et helt hold, som skal kunne begå sig i 2. division, men det kræver en kæmpe kollektiv indsats og en jernvilje fra hver enkelt spillere på holdet,” slutter Kasper Jørgensen, der havde sin første træning med holdet mandag aften.

Publiceret 04 September 2017 17:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV