Fodbold:

Tommy Schram er stoppet som cheftræner

Efter nederlaget til Skovshoved IF valgte Tommy Schram selv at stoppe som cheftræner efter mange års succes i klubben

Af
Af Claus Beyer

”Der skal nogle nye øjne til. Vi har ikke lige det, der skal til i øjeblikket. Jeg føler ikke, at jeg trænger helt igennem lige nu”.
Sådan lød det til Hillerød Fodbolds formand John Franzen fra den nu stoppede cheftræner Tommy Schram for Hillerød Fodbolds 2. divisionsmandskab, der i weekenden spillede sin femte kamp i rækken uden en sejr.
Holdets eneste point blev sikret i debutkampen i 2. division på udebane mod Frem, hvor kampen endte 2-2. Formanden bad dog Tommy Schram om at genoverveje denne konklusion, men Tommy Schram stod fast og fortæller, at beslutningen også sker i respekt for klubben og spillerne.

Respekt for Tommy

”Jeg vil gerne understrege, at vi er rigtig glade for Tommy Schram, og han har lavet et fantastisk arbejde for Hillerød Fodbold. Jeg har stor respekt for hans beslutning, og jeg tror, vi har fundet frem til den helt rigtige løsning med Kasper Jørgensen som ny cheftræner. Han er tidligere assistenttræner for Tommy Schram, og han har lavet et fantastisk arbejde med klubbens 2. hold. Kasper Jørgensen har et rigtigt godt kendskab til spillerne. Jeg er sikker på, at han kan få vendt stemningen, så den stolthed og glæde ved at spille fodbold, som vi er kendt for, kommer tilbage”.
Læs også: Nordsjælland Håndbold indtog ligaen med storsejr over Århus
”Det er klart, at den modgang, vi har oplevet i starten af denne sæson, også rammer på psyken hos spillerne. Vi har i mange år været vant til at vinde, men lige nu mangler vi både gnist og sammenhæng. Vi har haft store problemer i begge ender af banen. Der er blevet lavet for mange fejl i forsvaret, og vi har ikke evnet at udnytte vores chancer. Jeg er også helt klar over, at vi nu er oppe mod nogle meget stærkere modstandere – men jeg er også sikker på, at vi med den rigtige indstilling og glæde for fodboldspillet kan komme tilbage på sporet. Jeg er sikker på, at Kasper Jørgensen er manden, der kan vende det,” slutter John Franzen.
Tommy Schram ved endnu ikke, hvad fremtiden skal bringe, ud over at han skal se en masse fodbold, og han vil fortsat følge Hillerøds kampe i 2. division.

Publiceret 04 September 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV