Elsker mudder og forhindringer:

Ladies Mud Race melder alt udsolgt

700 kvinder har tilmeldt sig til det første mudderløb kun for kvinder i Hillerød

Af
Af Claus Beyer

Da løbsledelsen for mandeløbet Xtreme Mandehørm i foråret besluttede, at kvinder dagen før mændene også skulle have lov til at prøve kræfter på en del af ruten for Xtreme Mandehørm havde man en forventning og håb om, at mindst 300 kvinder ville have lyst til dette.
Straks efter at Facebook-siden med Ladies Mud Race så dagens lys var der hektisk aktivitet med kvinder, der udfordrede hinanden til en dyst på 8 km. løb gennem skov, mudder ild og vand. Det betød, at der også hurtigt kom gang i tilmeldingerne og her cirka to måneder efter og hele tre måneder før løbet, er arrangørerne nødsaget til at lukke tilmeldingen ved 700 deltagere.
”Den overvældende interesse for løbet er kommet meget bag på os”, siger løbsleder Peder Bisgaard fra Firmaidræt Hillerød, der er arrangører af både Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm.
”I en tid hvor stort set alle motionsløb melder om tilbagegang, havde vi i al beskedenhed håbet på mindst 300 kvinder og ville dermed bruge løbet som et pilotprojekt. Men på grund af den store interesse har vi ladet tilmeldingerne 'vælte ind', men nu er max nået, da vi gerne skulle have alle hjem inden det bliver mørkt. Godt nok er det et forhindringsløb, men de sidste skal jo ikke udsættes for en ekstra 'naturlig' forhindring og derfor er vi også nødsaget om at lade nogle starte allerede klokken 16”, fortsætter Peder Bisgaard. 
Læs også: Sundhedsminister afviser køkken på nyt hospital

Løbet foregår fredag den 29. september 2017 og starter og slutter på Hillerød Stadion, som i dagens anledning vil blive omdannet til en rigtig 'hyggebase' – her vil selvfølgelig være både mulighed for at købe mad- og drikkevarer, men også mulighed for at få sig rørt sammen med børnene, da FIF Atletik vil stå for forskellige sjove aktiviteter på pladsen, ligesom der også vil være forskellige udstillingsboder med forskellige spændende artikler.
Arrangørerne opfordrer derfor de mange mandlige påhæng og børn til at komme ud og heppe på de mange kvinder, hvor mange hold ligesom i Xtreme Mandehørm med garanti vil være festligt udklædte.
”Når vi har valgt at sætte endnu et arrangement i søen – med slet hentydning til, at også kvinderne skal 'besøge' søen ved spejdercentret – så trækker det på vore mange frivillige. Derfor har vi valgt at lave et samarbejde med Get Fit Gym og Hillerød Fodbold om selve afviklingen af løbet, således at det primært bliver de to samarbejdspartnere, der bemander ruten og målområdet”, fortsætter Peder Bisgaard.
 

Drengerøvenes eneret til at svine sig til i mudderhullerne i Hillerød er slut. I år løber kvinderne dagen før Xtreme Mandehørm.Foto: Fredericia Fotoklub

Drengerøvenes eneret til at svine sig til i mudderhullerne i Hillerød er slut. I år løber kvinderne dagen før Xtreme Mandehørm.Foto: Fredericia Fotoklub

”Mange af deltagerne har efterspurgt et Afterparty og derfor arbejdes der på at få stablet et sådan på benene, men arrangørerne kan desværre ikke selv kapere det, så derfor er der i øjeblikket i dialog i gang med en ekstern partner, der uden tvivl vil kunne give mange af deltagerne en rigtig festlig afslutning på dagen. Vi vil have garanti for, at det er en god fest med musik, underholdning og god mad og når vi har sikkerhed for det, vil vi tage kontakt til alle deltagere med en invitation”, lover Peder Bisgaard.
Læs også: Nye skilte skal vise turister vej i Hillerød

Foto: Fredericia Fotoklub

Foto: Fredericia Fotoklub

null

Publiceret 07 July 2017 09:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV