Picnic og film under åben himmel i Favrholm

Udendørsbiografen viser ’Skønheden og udyret’ fredag 25. august

Nu er både dato og filmvalg faldet på plads til sensommerens store gratis filmoplevelse under åben himmel i Favrholm.
Udendørsbiografen bliver fredag 25. august med familiefilmen 'Skønheden og udyret' – den storslåede genindspilning af Disneyklassikeren af samme navn med Emma Watson i hovedrollen.
Pladsen åbner kl. 18, og filmen starter omkring kl. 20.30. Borgmester Dorte Meldgaard byder velkommen lige inden filmen.
Se billederne: Nødebo fik sin nye bådebro

Kan bestille picnickurv

Inden filmen er der god mulighed for at spise picnic i det grønne.
Man er velkommen til at tage sin egen mad med, men skal det være ekstra nemt, kan man bestille en picnickurv gennem FrederiksborgCentret på forhånd og få den udleveret til Film i Favrholm.
Idémanden og den frivillige drivkraft bag Film i Favrholm er Lars Lau Jensen, der i foråret vandt Hillerød Kommunes konkurrence om at skabe midlertidige aktiviteter i Favrholm.
Dorte Meldgaard overrakte forleden konkurrencepræmien på 5.000 kr. til Hillerød Shopping ude i Favrholm til den forventningsfulde vinder:
”At starte aftenen med en picnic i det grønne for så at afslutte den med film på det store lærred i det fri. Det er en skøn aften for mig. Og det håber jeg, at mange andre også har lyst til her i Favrholm,” udtaler Lars Lau Jensen i en pressemeddelelse fra Hillerød Kommune.

Flere arrangementer

Udendørsbiografen arrangeres i samarbejde med Café Slotsbio og bliver den første midlertidige aktivitet i Favrholm. Det er tanken, at der kommer til at ske meget mere på området de kommende år.
Allerede inden den nye bydel kommer, vil man gerne gøre området til et spændende sted at være.
Mere info om film og picnic på Hillerød Kommunes facebookside eller på www.favrholm.dk.jesl

Publiceret 06 July 2017 07:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV