Mandehørmsløbet - nu for kvinder

Ladies Mud Race er Nordsjællands nye mudderløb for kvinder

Kvinderne får nu deres eget mudderløb, når Firmaidræt Hillerød og Xtreme Mandehørmsløbet i samarbejde med Hillerød Fodbold indbyder til Ladies Mud Race fredag 29. september som optakt til Xtreme Mandehørmsløbet næste dag.
Ladies Mud Race har sit udspring i Fredericia, hvor det med stor succes startede op sidste år - foreløbigt har 1350 kvinder tilmeldt sig løbet i Fredericia.
Løbsleder Peder Bisgaard fra Firmaidræt Hillerød forventer ikke så mange kvinder som i Fredericia til løbet i Hillerød, men har dog store forhåbninger til, at løbet på sigt kan nå samme deltagerantal som både Fredericia og selve Xtreme Mandehørmsløbet - ikke mindst, fordi det er det eneste af sin art i Nordsjælland og Hovedstadsområdet, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Otte hårde kilometer

Løbet er et otte kilometer langt trailløb, hvor der løbes i blandet terræn i Gribskov (Selskov, Gadevang og Tyskerplantagen).
Løbet er særdeles egnet til førstegangsløbere, men kan også udfordre mere rutinerede løbere. Der skal kravles og klatres, løbes og vades. Ruten og forhindringerne er hårde, men også lavet, så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem. Arrangørerne har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges - det gælder ikke om at komme først.
Da det ikke er et almindeligt motionsløb og enkelte forhindringer er udfordrende skal man være fyldt 16 år og så skal man altså være en rigtig Lady (kvinde) for at kunne deltage i Ladies Mud Race.
På stævnepladsen vil der være underholdning og musik, og til de hurtigste (og måske også de langsomste) vil der være præmier.
I øjeblikket arbejdes der på at arrangere et afterparty for deltagerne, men dette er endnu ikke endelig besluttet – i så fald vil det formentlig foregå i klubhuset på Hillerød Stadion, men dette vil blive offentliggjort senere.
Løbet starter kl.16.30 fra stævnepladsens start og mål på Hillerød Stadion. Tilmelding på www.ladiesmudrace.dk/hillerød.
srj

Publiceret 03 June 2017 10:00

SENESTE TV