Lone Nielsen, som står bag Hillerød Loppemarked, er klar med en ny sæson. Arkivfoto

Lone Nielsen, som står bag Hillerød Loppemarked, er klar med en ny sæson. Arkivfoto

Lone er klar til ny loppesæson på Torvet

Hillerød Loppemarked skyder ny sæson i gang på Torvet på søndag

“Så er det lige før, og det giver lopper i maven”.
Sådan skriver indehaveren af Hillerød Loppemarked Lone Nielsen, som skyder sæson 2017 i gang på Torvet på søndag 57. maj, i en mail til Hillerød Posten.
Hun har brugt vinteren på at opdatere hjemmesiden og installere bookingsystem, så loppemarkedet selv står for salget. Også booking af borde og børnestande foregår via hjemmesiden.
Sæsonen byder som vanligt på levende musik på udvalgte søndage. Det annonceres på Facebook. Det ligger fast, at Crazy Hearts ”åbner ballet” på søndag, hvor der også serveres gratis hjemmebagt chokoladekage. Man opfordres dog til at lægge en mønt eller flere i indsamlingsbøssen til støtte for Mødrehjælpens Juleindsamling.
Sidste år indførte Lone Nielsen muligheden for, at børn kan leje en stand, hvor de kun må sælges børneting som legetøj, tøj og udstyr. Med i prisen er også en lille slikpose og kakao til de børn, der skal være på standen.
Samtidig fik hun sidste år tilladelse til, at der også må sælges 'home-craft' på loppemarkedet. Så hvis man strikker nisser, laver smykker, maler billeder eller andet, må man gerne sælge det på loppemarkedet. Det er dog stadig ikke tilladt at sælge føde- og drikkevarer samt ”nye ting”.
“Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang igen og håber på en fantastisk sommer med sol og varme, i hvert fald om søndagen,” skriver Lone Nielsen til Hillerød Posten.
Loppemarkedet finder sted hver søndag fra maj til september kl. 9-14.
Læs mere på www.hilleroedloppemarked.dk.

Torvet bliver igen fyldt med lopper på søndag. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Torvet bliver igen fyldt med lopper på søndag. Arkivfoto: John Jessen Hansen

null

Publiceret 03 May 2017 06:00