Ååhhh nej:

Selvmål kostede Hillerød sejren

Hillerød spillede 1-1 mod Roskilde, udligningen faldt få minutter før tid på et selvmål

Af
Af Claus Beyer

”Det er så super ærgerligt. Vi spiller en fantastisk kamp og vi har masser af chancer for at afgøre kampen til vores egen fordel. Nu ender det med uafgjort på et uheldigt selvmål, hvor der mangler kommunikation mellem Jonathan Witt og målvogter Rasmus Lyng. Super ærgerligt, når nu Herlev taber weekendens kamp til Vanløse. Vi kunne have bragt os fem point foran Herlev, der ligger på andenpladsen, men vi må glæde os over, at vi trods alt er tre point foran og at vi dominerer hele kampen igennem. Roskilde er et godt mandskab som ligger på tredjepladsen,” sagde Hillerøds træner Tommy Schram lige efter kampen.
Men det var helt forståeligt, at spillerne hang med hovedet efter de 90 minutter på kunstgræsbanen i Hillerød. Fra kampen start var det Hillerød, der sad på kampen og selvom de første 45 minutter endte uden scoring, så var det Hillerød der havde alt spillet.
I anden halvleg kom der for alvor gang i afslutningerne. I det 49. minut lykkedes det fortjent Jonathan Witt af bringe Hillerød foran 1-0. Hillerød havde mange nærgående forsøg, blandt andet tre afslutninger på træværket samt en scoring der korrekt blev annulleret for offside.
Tilskuerne havde indstillet sig på en small sejr til Hillerød på 1-0, men i stedet så faldt det hele fra hinanden, da der manglede godt tre minutter af kampen. Målmand Rasmus Lyng var kommet langt ud af sit mål og da kommunikationen med Jonathan Witt og Rasmus Lyng kiksede, så endte Jonathan Witt med at score begge kampens mål. Jonathan headede en tilbagelægning hen over hovedet på egen målmand og bolden endte uheldigvis i eget net til slutresultatet 1-1.
”Vi må tage det positive med fra denne kamp. Vi dominerede, vi kom frem til masser af målchancer. Kan vi levere sådan her hver gang, så har vi mange point foran os,” sluttede Tommy Schram.
Hillerød spiller næste kamp på lørdag på udebane, hvor modstanderen er Virum-Sorgenfri.

Danmarksserien,
Hillerød - KFUM BK,Roskilde 1-1 (0-0)
Mål: 1-0 Jonathan Witt (49. minut), 1-1 Jonathan Witt (87. minut- selvmål).

Publiceret 23 April 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV