Ålholms Venner flytter til Bjerggården i Tjæreby

Nervøsiteten om fremtiden hos Ålholms Venner er nu afløst af optimisme efter at foreningen nu har fået klarhed om hvor de skal holde til i fremtiden, nemlig på Bjerggården

Af
Af Claus Beyer

Det var en lettet formand hos Ålholms Venner, Edward Nielsen, som Hillerød Posten talte med i sidste uge. Det ligger nu klart, at Ålholms Venners fremtid bliver på Bjerggården i Tjæreby, og selvom foreningen ikke får de samme mange kvadratmeter til deres loppemarked, som man har haft på Moseholmsvej, så ser formanden mange mulighed for at fortsætte Ålholms Venners mange aktiviteter på den nye adresse.
”Vi har fået hovedbygningen på Bjerggården, og nu skal vi i gang med at gøre huset klar. Der er en masse oprydning udenfor, der skal på plads, og så skal vi også gøre selve huset klart indvendigt. Planen er, at vores loppemarked skal foregå i stueetagen og i nogle nye telte på gården, og så skal vi have sat 1. sal i stand, så vi også får et godt 'klubhus' for alle medlemmerne. Vi kan ikke bruge 1. sal til loppemarked alligevel. Der er adgangsforholdene ikke gode nok,” fortæller Edward Nielsen.

Flytter alt

Så lige nu er Ålholms Venner i fuld gang med at få flytte alt fra Moseholmsvej til Bjerggården, og i samme omgang, så bliver der også foretaget en grund sortering af loppemarkedeffekterne.
”Vi har jo alligevel ikke plads til alle vores ting, så flytningen giver os en god mulighed for at gå det hele igennem. Så der bliver ryddet godt op i disse dage, vi skal jo være ude af vores nuværende bygning senest 15. april. Jeg forventer, at der vil kunne gå op til et halvt år, før vi for alvor genåbner Ålholms Venners loppemarked, men vi glæder os allerede til at komme i gang.”
Han takker Hillerød kommune for et godt samarbejde og forståelse for foreningens udfordringer og arbejde:
“Vi havde selvfølgelig håbet, at vi kunne få lidt mere plads, men vi er rigtig mange foreninger, der står og mangler lokaler på nuværende tidspunkt, så jeg synes faktisk, at kommunen har været os meget imødekommende, og de har lavet stort arbejde for at hjælpe os alle,” slutter Edward Nielsen.

Edward Nielsen. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Edward Nielsen. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Det er her i Bjerggården, nord for Tjæreby, at Ålholms Venner rykker ind. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Det er her i Bjerggården, nord for Tjæreby, at Ålholms Venner rykker ind. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Publiceret 19 April 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV