Socialdemokratiet klar med 20 kandidater til kommunalvalget

Kirsten Jensen står endnu engang i spidsen for Socialdemokratiet i Hillerød op til kommunalvalget i november

Af
Martin Warming

Martin Warming

Socialdemokratiet i Hillerød holdt i weekenden et møde, hvor opstillingslisten til det kommende kommunalvalg blev offentliggjort. De 20 kandidater er blevet vægtet gennem en afstemning hos medlemmerne af Socialdemokratiet i Hillerød, skriver partiet i en pressemeddelelse.
Med Kirsten Jensen i spidsen stiller seks kvinder og 14 mænd op for Socialdemokratiet til kommunalvalget i Hillerød.
“Jeg glæder mig over det, som vores kandidater brænder for og er gode til, og som skal komme alle borgere til gavn”, siger Kirsten Jensen og peger på, at s-kandidaterne har erfaring fra forskelligt frivilligt arbejde som Natteravne, Hillerøds Riddere, Ældresagen, Venligboerne, Diabetesforeningen, handicaparbejde, idrætten, kulturlivet, tillidsvalgte på deres arbejdsplads og meget andet.
“Vi har mennesker, der naturligvis af egen erfaring men også fra deres erhverv, kender til børneliv, ungdomsliv og arbejde med udsatte mennesker, har erfaring fra private virksomheder, boligforeninger, fra beredskabet og konfliktløsning, og erfaring indenfor IT, økonomi, ledelse, jura og sundhed”, siger den socialdemokratiske spidskandidat.
“Hillerød er en dejlig og attraktiv kommune lige midt i Nordsjælland med mange uddannelser og arbejdspladser, som altid har haft det bedst med et socialdemokratisk ledet bredt samarbejde. Det ønsker vi at få igen. Vores kandidaters engagement og erfaringer bliver gode at trække på i et byråd, der skal sætte sig høje mål om et godt børne- og skoleliv, gode boliger og et rent miljø, hvor vi passer på vores dejlige natur,” slutter Kirsten Jensen af med at sige i pressemeddelelsen.
Dermed genopstiller alle nuværende byrådsmedlemmer, bortset fra Kulturudvalgsformand Peder Bisgaard som ikke er på listen. Det var mandag formiddag ikke muligt at træffe ham for en kommentar. Læs mere på www.hip.dk.

S-kandidater:

1. Kirsten Jensen
2. Christina Høi Skovdahl
3. Louise Colding 
4. Mie Lausten
5. Jamil Cheheibar
6. Thomas Brücker
7. Vivi Wøldike
8. Susanne Due Kristensen
9. René Silword
10. Ingo Hvid
11. Martin Larsen
12. Kenneth Poulsen
13. Jens Græsted
14. Søren Kristensen
15. Carsten Skov
16. Niels Nedergaard
17. Tonny Hulvej Jensen
18. Sven Lauritzen
19. Ole Kristensen
20. Søren Gøtzsche

Publiceret 20 March 2017 14:30

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV