Efter ballade i nattelivet:

Adgang forbudt for bandemedlemmer

Nye plakater skal sættes op i Hillerøds barer, hvor det forklares, at personer med relationer til bander ikke har adgang

Fremover sættes der plakater på i Hillerøds bare og cafeer med budskabet om, at der ikke er adgang for personer med relationer til bander eller for grupperinger eller personer, som ved deres tilstedeværelse og adfærd skaber utryghed.
Det skriver kommunen i en pressemeddelelse, som er blevet sendt ud efter et fællesmøde mellem kommunen, restauratørerne og politiet i mandags.
På mødet blev der lavet en aftale mellem restauratørerne om at stå sammen om at sikre et trygt natteliv i Hillerød i samarbejde med politi og Hillerød Kommune.
Igennem den seneste tid er flere ruder gentagne gange blevet smadret på både Cafe Rosen, Cafe Hoe, Fox & Hounds og Old Irish Pub på Torvet, også i hverdagene. Der har desuden været truende adfærd og banderelateret ballade i bymidtens natteliv, og det vil aktørerne altså standse nu.
Det betyder blandt andet, at plakaterne sættes op, og at politiet vil være mere synligt i nattelivet og bakke op omkring aftalen og initiativet.

Politiet bortviser personer

Freddy Bech Jensen fra Nordsjællands politi mener, det er et godt signal til nattelivet i Hillerød, at parterne står sammen om at værne om et trygt natteliv:
“Vi vil fra politiets side som aftalt være synlige - og hvis det bliver nødvendigt bortvise personer fra bevillingsstederne,” udtaler han i meddelelsen.
Hillerød Posten arbejder på at få en uddybet kommentar fra ham.
Også borgmester Dorte Meldgaard (K) synes, det var et rigtig godt møde:
“Alle var indstillede på, at vi skal finde nogle fælles løsninger for at få sat en stopper for de få uromagere, der ødelægger et ellers godt og trygt natteliv i Hillerød. Vi vil ikke finde os i, at få skal ødelægge det for mange, og vi vil ikke finde os i smadrede ruder og utryghedsskabende adfærd. Hillerød er en tryg by at færdes i, og det er sådan, vi vil have det. Jeg er meget glad for mødet og for, at vi nu alle i fællesskab gør noget,” udtaler hun i pressemeddelelsen.
Restauratører, politi og kommune har aftalt at mødes igen for at følge op på situationen. Meddelelsen oplyser ikke præcist hvornår mødet skal finde sted.

Publiceret 14 March 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV