Ian Marko Fog:

”Vi glæder os til at komme i gang igen”

Lørdag spiller Nordsjælland Håndbold mod Frederikshavn på hjemmebane i Hillerød og truppen er tunet og klar lover cheftræneren

Af
Af Claus Beyer

”Vi er lige nu i en fase, hvor vi kører hårdt på med den fysiske træning og vi glæder os til at tage fat på anden halvdel af turneringen. Truppen ser godt ud, desværre ser det dog ud til, at vi kommer til at undvære Michael Qvist. Lige nu ser det ud til, at Qvist skal igennem en operation, hvilket vil holde ham ude i resten af sæsonen,” fortæller Ian Marko Fog og fortsætter:
”Til gengæld så er resten af truppen klar. Anders Mose er oppe i fuldt gear og han bliver vigtigt i forsvaret. Oliver Ropestorff er næsten 100 procent klar efter sin skade, så jeg synes det ser godt ud.”
Nordsjælland Håndbold indtager førstepladsen i 1. division efter et efterår hvor holdet kun har sat to pint til. Det første point tabte Nordsjælland i midten af november, da holdet på udebane i Ølstykke-hallerne spillede 30-30 mod HØJ. Det andet point blev sat til på hjemmebane i Helsingør-hallen, hvor kampen mod Fredericia endte 29-29.

Stærke modstandere

Dermed indtager Nordsjælland Håndbold førstepladsen med 24 point, på andenpladsen ligger Skive fH med 22 point og på tredjepladsen er det TMS Ringsted med 20 point.
”Det har været en svær første halvdel vi har været igennem. Vores klar mål er selvfølgelig at skulle tilbage til ligaen efter denne sæson, men det gør også, at vi er et hold, hvor alle modstandere er ekstra motiverede for at tage point fra os. Samtidig så er der mange andre meget stærke hold, som eksempelvis Skive fH, Ringsted, TSØ, Fredericia og Odder har også vist rigtig gode takter. Mange af de jyske hold har også en meget bedre økonomi og har derfor også flere gode spillere med liga-erfaring. TMS Ringsted har ligeledes fået to nye spillere ind i truppen til sidste halvdel, det er Magnus Andersen og Michael Riis, der begge kommer fra TSØ,” fortæller Ian Marko Fog, der dog holder fast i at Nordsjælland selvfølgelig fortsat er blandt favoritter til at indtage førstepladsen.

Nordsjælland Håndbolds cheftræner Ian Marko Fog lover en spændende og tæt turnering, hvor flere hold kan blande sig i kampe om oprykning til ligaen. Arkivfoto: Claus Beyer

Nordsjælland Håndbolds cheftræner Ian Marko Fog lover en spændende og tæt turnering, hvor flere hold kan blande sig i kampe om oprykning til ligaen. Arkivfoto: Claus Beyer

Spillerne viser vilje

”Jeg synes det er flot, at vi er kommet igennem første halvdel uden nederlag. Vi ved, at der venter mange svære udekampe i anden halvleg, men vi går på banen hver gang for at tage begge point. Vi har meget fokus på at komme bedre fra start i kampene, men jeg vil samtidig gerne rose spillerne for den vilje og energi de har vist i de kampe, hvor vi er kommet lige lovligt langt bagud fra starten. Her viste spillerne, at de er i god form og at de fighter til det sidste. Så alt lagt sammen efter første halvdel, så er jeg godt tilfreds og jeg ser frem til at komme i gang mod Fredericia lørdag 14. januar i Frederiksborghallen klokken 15. Det er klart, vi er favoritter i denne kamp og vi vandt da også den første kamp rimeligt sikkert med fem mål, 24-29 på udebane. Så vi håber, at der kommer mange tilskuere og bakker os op og skaber god stemning i hallen. Det betyder meget for hele holdet,” slutter Ian Marko Fog.

Publiceret 10 January 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV