Kirsten Jensen styrer efter borgmesterkæden

Generalforsamlingen genvalgte mandag aften deres borgmesterkandidat

Af
Jeanette Hougaard

Der var ingen overraskelser mandag aften, da Socialdemokraterne skulle vælge personen med potentiale til at styre efter borgmesterposten i Hillerød i 2017. Det var en enstemmig generelforsamling, der valgte Kirsten Jensen som borgmesterkandidat.
Med 3.846 personlige stemmer ud af i alt 7.596 socialdemokratiske fankrydser ved sidste valg i 2013 var valget af Kirsten Jensen også forventet.
Kirsten Jensen har stor politisk erfaring. Hun har i perioden fra kommunesammenlægningen i 2007 og indtil 2013 været borgmester, og hun har siden, som gruppeformand for byrådets næststørste partigruppe, været 1. viceborgmester
Hun har været formand for Forbrugerrådet i fire år og har været medlem af Europa-Parlamentet i ti år.
Kirsten har erfaring med at skabe markante resultater. Gode alliancer med borgere og byrådet og et stærkt politisk netværk førte til regionens beslutning om, at det nye hospital naturligvis skal ligge ved lokal- og s-banen, fremhæver partiet i en pressemeddelelse.
På samme måde arbejder hun ihærdigt for sagen om sammenhæng mellem den nye station ved Favrholm og ombygning af Hillerød Station. Passagerne skal have det nemmest muligt, og det hele skal stå klar, når hospitalet åbner.
Det sås blandt andet, da hun sammen med pendleren Jesper Tornberg tog initiativ til et borgermøde om fremtidssikring af Hillerød station i april.

Varm anbefaling

På generalforsamlingen deltog folketingsmedlem Christine Antorini, der varmt anbefaler Kirsten Jensen med disse ord:
”Man skal have politisk flair, et varmt hjerte og et højt energiniveau, når man skal være Hillerøds leder. De kendetegn har Kirsten, og det benytter vi os også af, når vi tager fat på sager som Nationalparken Kongernes Nordsjælland, der vil blive en kæmpe fordel for naturen omkring Hillerød og for kendskabet til den kulturhistorie, som vores område er så rigt på," siger Christine Antorini i en pressemeddelelse.
Socialdemokraterne fik ved valget i 2013 1.330 flere stemmer end ved valget i 2009.
Borgerne går til valg igen 21.november 2017.
Venstres borgmesterkandidat er Klaus Markussen
De Konservatives er Dorte Meldgaard

null

Publiceret 31 August 2016 09:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV