Bordtennis:

Bordtennis-herrerne kæmper sig op i toppen

Weekenden bød på masser af bordtenniskampe med Hillerød deltagelse, og både 1. divisions- og 2. divisionsholdet vandt deres kampe, hvilket sikrer dem topplacering

Af
Af Claus Beyer

Fredag aften var Hillerøds 1. divisionshold i Herlev. Casper Tingleff, Jesper Møller, David Blomberg og Mathias Jensen var med.
Herlev er kommet godt fra start i år. Inden aftenens kamp, havde Herlev samlet 5 point i 3 kampe. Hillerøds herrer havde derfor set frem til en god og spændende kamp, men Herlev stillede desværre kun stillede med tre mand. To af Herlevs spillere er gode kendinge – både Dennis Dyhr Rasmussen og Frank Gyldskov-Redke har tidligere spillet for Hillerød, og Herlevs 3. mand var Kenneth Nielsen. Det blev en klar sejr til Hillerød på 8-2.
Søndag spillede holdet igen på udebane. Denne gang mod Vestegnen i Brøndbyhallen. Det var igen Jesper, Casper, David og Mathias, der var på holdet.
Det var et stærkt hold, der ikke overlod nogen chancer til Christian Ryding, Michael Ryding, Oliver Petersen og Marcus Gøgsig fra Vestegnen. Hillerød vandt 8-0.
2. division
Hillerøds 2. divisionshold bestod i denne weekend af Daniel Simonsen, Markus Mikkelsen, Mads Zebitz, Mads Pærregaard og Tomasz Akier. Det blev nogle tætte kampe.
Fredag vandt holdet med 8-6 over Virum. Daniel Simonsen og Markus Mikkelsen ligger lige nu henholdsvis nummer 1 og 2 på rækkens topliste.
Sejren betyder, at Hillerøds 1. og 2. divisionshold nu er med helt i toppen deres rækker. 1. divisions mandskabet ligger på en 'delt' førsteplads med 9 point, og 2. divisionsholdet ligger nummer et med 10. point.

Publiceret 26 October 2015 15:00

SENESTE TV