Billedgalleri:

FrivilligBørsen sikrede masser af nye aftaler og kontakter

Af
Af Claus Beyer

50 frivillige foreninger, institutioner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner var på plads i Støberihallen til årets FrivilligBørs, og leder af Frivilligcenter Hillerød, Annette Nielsen, kunne klokken 17 gøre status for de mere end 100 fremmødte.
”Der er indgået 122 aftaler i eftermiddag, og der kommer helt sikkert flere aftaler i fremtiden. Det har været en spændende eftermiddag, og der er indgået nogle gode aftaler til et fremtidigt samarbejde på tværs i Hillerød;” sagde Annette Nielsen.
Frivilligcenter Hillerød havde udarbejdet et børskatalog, der gav et samlet overblik over de mange deltagere, - hvad kan de tilbyde og ønsker de sig? Mere end 150 forskellige tilbud og ønsker var i spil fordelt på fem forskellige kategorier. FrivilligBørsen fungerede som en markedsplads, hvor deltagerne i løbet af et kort og aktivt forløb indgik aftaler og udveksler ydelser. Der blev udveksles alt muligt, men ikke penge. I første omgang er der tale om små og praktiske aftaler.
Da det hele sluttede fejrede man den nationale frivillighedsdag 'Frivillig Fredag' ved en reception, hvor borgmester Dorte Meldgaard uddelte Frivilligprisen 2015.

De godt 100 personer fyldt godt op i Støberihallen, men alle hyggede sig og der var en fantastisk stemning hele eftermiddagen. Foto: Claus Beyer

De godt 100 personer fyldt godt op i Støberihallen, men alle hyggede sig og der var en fantastisk stemning hele eftermiddagen. Foto: Claus Beyer

null

Publiceret 26 September 2015 10:30