Plantorama trak mange gæster ved åbningen i 2012. Foto: John Jessen Hansen

Plantorama trak mange gæster ved åbningen i 2012. Foto: John Jessen Hansen

Plantorama fik årets erhvervspris i Hillerød

Plante-megamarkedet blev tildelt erhvervspris på C4's generalforsamling onsdag

Af
Tim Panduro

Godt to år efter at plante- og haveudstyrscenteret Plantorama åbnede sin kæmpebutik på Emblasvang ved rundkørslen på Egespurs Alle den 2. marts 2012, blev virksomheden onsdag beriget med en erhvervspris.
Det skete, da erhvervsorganisationen C4 Foreningen onsdag aften holdt generalforsamling i C4 Videnscenter. Plantorama blev dermed den 20. modtager af C4's erhvervspris, der undervejs gennem årene dog har skiftet navn.
"Plantorama har i den grad med deres store satsning her i Hillerød vist andre virksomheder vejen til, hvor der ligger guldstøv lige under overfladen, og hvordan man kan finde det ved at investere i Hillerød", siger C4s direktør Erik Helmer Pedersen, der især er glad for at, Hillerød blev valgt af flere alternativer.
"Plantorama undersøgte først, om centeret skulle ligge i Hørsholm, men valgte alligevel Hillerød. Det har kunnet svare sig for dem. De omsætter lige så meget i Hillerød, som de gør i deres øvrige havecentre tilsammen."
Plantoramas havecenter til 100 millioner kroner blev ved indvielsen betegnet som Skandinaviens største overdækkede havecenter.
Arealet er 10.000 kvadratmeter, og ud over at lange havenisser og hawaiiblomster over disken har indehaverne også forsøgt at spille en rolle i bylivet - blandt andet ved at vise virksomheden frem til interesserede erhvervsfolk og skoler.
 

Direktør er glad

Direktør for Plantorama Peter Vang Christensen er ikke overraskende glad for hæderen:
"Det betyder utroligt meget, at vi får den anerkendelse. Vi er glade for, at det arbejde, vi laver, bliver bemærket", siger direktøren.
"Det er blevet værdsat, at vi har samarbejde med skoler og andre institutioner i området, og man har lagt mærke til, at vores personale både er åbent og fagligt dygtigt."
Plantorama har 75 ansatte i Hillerød.

null

Publiceret 24 April 2014 07:00