300 smagsprøver til gourmetfestival

Besøgende kan smage vin, øl, ost, chokolade og meget mere til den tredje gourmetfestival i Støberihallen

27 vinhandlere, vinimportører, vingårde og gourmetvirksomheder har allerede tilmeldt sig Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival 2012 lørdag den 21. april i Støberihallen.
Blandt deltagerne tælles virksomheder som Chokolademageriet, Kødsnedkeren, Hornbeer, Ostedelikatessen, Annisse Vingård, Domain Aalsgaard, Kelleris vingård, Vinhuset Stoltz, Emilie vin og arrangøren The Wine Company.
Omdrejningspunktet er at præsentere udvalget af vine og delikatesser, som findes hos de nordsjællandske vinimportører, vinforretninger og vingårde og specialhandlende af eksempelvis vin, øl, ost, brød, chokolade, olier, saft, brød og meget mere.

500 besøgende

Alle besøgende kan smage mere end 300 forskellige slags vin, øl og mad, og arrangørerne forventer, at op imod 500 entusiastiske mad- og vinelskere fra både Danmark og Sydsverige vil besøge festivalen.
Der gennemføres også en publikumskåring af festivalens bedste hvide og røde vin.
”Festivalen er en unik mulighed for at smage sig igennem det store udbud af vine og delikatesser, som er på det sjællandske marked og finde spændende kombinationer mellem maden og vinen,” udtaler arrangør Lars Møller.
Festivalen er delt op i to heats fra klokken 12-14.30 og 15-17.30.
Billetter købes på billetnet.dk. Læs mere på www.nordvinfestival.dk.

Publiceret 05 March 2012 07:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV