Ifølge flere medarbejdere, der har kontaktet Hillerød Posten, er The Gap nu lukket og ryddet. Indehaver vil hverken bekræfte eller uddybe oplysningerne. Foto: Mdt
Ifølge flere medarbejdere, der har kontaktet Hillerød Posten, er The Gap nu lukket og ryddet. Indehaver vil hverken bekræfte eller uddybe oplysningerne. Foto: Mdt
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Populært diskotek på Torvet lukker

Medarbejdere har fået besked om lukning af The Gap, men ejer vil ikke bekræfte

“Vi har per dags dato valgt at lukke Gap Hillerød, da vores fokus skal være andetsteds”.

Sådan lyder den besked, som de mange ansatte på det velbesøgte diskotek The Gap på Torvet fik via Facebook søndag.

Flere ansatte har fortalt Hillerød Posten om Facebook-beskeden, men ingen vil stå frem ved navn og bekræfte lukningen og fyringerne.

Indehaver Kristian Blak, som også ejer Old Irish Pub på Torvet, har heller ingen kommentarer og vil mandag ikke bekræfte, at natklubben er lukket:

“Det kan jeg under ingen omstændigheder bekræfte. Ring til mig om en uge, men lige nu har jeg ingen kommentarer,” siger han til Hillerød Posten mandag.

Til salg på Den Blå Avis

The Gap har det sidste halve års tid været til salg på Den Blå Avis, bekræfter Kristian Blak, som ikke vil kommentere yderligere. Også The Gap i Køge og The Gap i Aalborg har været sat til salg på dba.dk.

Annoncen for The Gap i Hillerød var mandag inaktiv, men beskriver, at der er plads til 500-600 gæster på det 700 kvadratmeter store diskotek, og at “driften er sund og god. Her er en bogført omsætning på 7mkr plus moms,” står der.

The Gap åbnede i august 2015 og har siden ofte haft besøg af kendte musikere. Her i december var der blandt andet koncerter med den populære duo Ukendt Kunstner og afholdt stor nytårfest, fortæller Facebooksiden, hvor lukningen ikke nævnes.

Publiceret: 10. Januar 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere