Håndværkerne er allerede i fuld gang med at gøre klar til Jack & Jones. Foto: Martin Warming
Håndværkerne er allerede i fuld gang med at gøre klar til Jack & Jones. Foto: Martin Warming
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Populær tøjkæde kommer til Hillerød

Jack & Jones slår dørene op til deres nye butik i SlotsArkaderne i næste måned

Nu behøver man ikke længere køre helt til København for at shoppe i en Jack & Jones-butik. Den 8. marts slår den populære tøjkæde nemlig dørene op til en helt ny butik i SlotsArkaderne.

Jack & Jones har længe haft et ønske om at åbne en butik i Hillerød, og muligheden opstod, da skobutikken Bianco fornylig flyttede ind i deres nye lokaler ved siden af Change - i det lokale, hvor Ground Floor boede tidligere. Det har skabt plads til, at Jack & Jones kan åbne i Biancos gamle lokaler, fortæller Pia Lynggard, der er centermanager i SlotsArkaderne.

Læs også: Borgmesteren: "SlotsArkaderne gør Hillerød til en attraktiv handelsby"

“Vi har sammen med Jack & Jones prøvet at finde en løsning i et stykke tid, og jeg er rigtig glad for, at det nu er lykkedes. Vi er i forvejen rigtig godt repræsenteret på dametøjsmoden, og med Jack & Jones' ankomst får vi nu også et rigtig godt miks af herretøj,” siger Pia Lynggard.

Jack & Jones' nye butik i Hillerød bliver 200 kvadratmeter stor.

“Bestseller, der står bag Jack & Jones-butikkerne, har allerede fået nøglerne, og jeg er sikker på at vi får en stor, flot og lækker butik,” siger Pia Lynggard.

Hos Jack & Jones glæder Peter Christian Kristiansen, der er retail direkctor, sig også meget til at åbne butikken i Hillerød.

”Hver gang manden træder ind i en Jack & Jones – om det er i Hillerød eller Barcelona - mødes han af et personale i øjenhøjde, som står klar med inspiration og kyndig vejledning i både de seneste trends og styling. Og når han forlader butikken, skal han vide, at han har gjort et godt køb. Vi kalder det Men's Comfort Zone, men i virkeligheden handler det bare om at give mænd lidt mere, end de kom efter,” fortæller han.

Jack & Jones' nye butik i Hillerød bliver den 31. Jack & Jones-butik i landet og tilbyder landsdækkende bytteservice. Butikken holder åbent alle ugens dage mellem klokken 10 og 19. Den nye butik åbner den 8. marts klokkken 8.

Skobutikken Bianco er flyttet ind i Ground Floors gamle lokaler. Foto: Martin Warming
Skobutikken Bianco er flyttet ind i Ground Floors gamle lokaler. Foto: Martin Warming
Publiceret: 03. Februar 2018 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten