Siden 1992 har Lise Bergstrand-Poulsen og Henrik Christensen drevet hestepension og rideskole på Harløsevej i Hillerød. Pressefoto
Siden 1992 har Lise Bergstrand-Poulsen og Henrik Christensen drevet hestepension og rideskole på Harløsevej i Hillerød. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ponyridning og hesteopvisning: 25-års jubilæum fejres på Skovbogård Ridecenter

Fejres med åben rideskole for alle interesserede 16. september

I år er det 25 år siden, Lise Bergstrand-Poulsen og Henrik Christensen overtog Skovbogård Ridecenter på Harløsevej i Hillerød. Siden 1992 har de drevet hestepension og rideskole, og med årene har rigtig mange børn og voksne lært at ride på stedet.

Parret fejrer deres jubilæum lørdag 16. september, hvor alle interesserede er inviteret til åben rideskole kl. 13-16.

Der vil være opvisning af klubbens egne ryttere, samt gratis ponytræk for børn, hestevognsture og en festlig opvisning af miniatureheste, som er trænet i agility og cirkuskunstner.

“Det er da lidt sjovt, når der starter et barn, hvis mor selv red her for 20 år siden. Men samtidig tænker man: hov, det kan da ikke være rigtigt, at hun allerede har så store børn. Hvor blev tiden af,” fortæller Lise Bergstrand-Poulsen i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Fællesspisning skal give tryghed i Østbyen

Europamester som junior

Interessen for heste stammer fra hendes familie. Både Lise Bergstrand-Poulsens mor og morfar var ryttere, og allerede i en tidlig alder viste Lise talent for sporten. Som juniorrytter var hun både danmarks- og europamester, mens hun som voksen har redet konkurrencer på landsplan.

Drømte om egen rideskole

“Jeg kan huske, at jeg drømte om at få min egen rideskole. Jeg uddannede mig til sygeplejerske, men jeg var altid klar over, at det var det her, jeg ville leve af en dag,” siger Lise Bergstrand-Poulsen.

Henrik Christensen havde til gengæld knapt nok rørt en hest, før han mødte Lise Bergstrand-Poulsen. Alligevel gik han med på idéen, og sammen med deres to døtre byttede de i 1992 rækkehuset ud med ridecentret.

Det er Lise Bergstrand-Poulsen, som står for rideundervisningen på Skovbogård, mens Henrik Christensen tager sig af alt det udenom.

Da de i sin tid overtog stedet, var de enige om, at selvom det handler om at uddanne gode ryttere, så skal det være sjovt at lære.

Og sjovt synes de stadig, det er at være på Skovbogård. Selvom det er hårdt arbejde, har parret ingen planer om pension foreløbigt. jesl

Publiceret: 14. September 2017 05:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt