Direktøren i Tænketank Europa fortæller om udfordringer i EU. Arkivfoto
Direktøren i Tænketank Europa fortæller om udfordringer i EU. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Offentligt møde om EU's fremtid

Europabevægelsen i Nordsjælland inviterer til et offentligt møde i Grønnegadecentret tirsdag 20. marts kl. 19-20 om EU's fremtid, hvor Bjarke Møller, direktør i Tænketanken Europa, vil fortælle om de mange forskellige problemstillinger.

Tyskland har netop nået til en løsning omkring deres valg af en forbundsregering, og Italien skal i gang med at finde en løsning på baggrund af det netop overståede valg til parlamentet.

Men der er mange andre spørgsmål, som for eksempel: Junckers fem visioner for EU. Hvor står vi med Brexit, Irland og Skotland? Hvad med Catalonien og EU - nationalstaternes EU eller regionernes EU? Højrepopulistiske radikale tendenser i EU. Flygtninge: kvote-, bekvemmeligheds-, økonomiske- klima-, også set i forhold til konventionerne? Europa som selvstændig enhed i forhold til Rusland, Kina og USA i en global sammenhæng. EU Forsvarssamarbejde. Den sociale dimension, det retspolitiske forbehold?

Bevægelsen serverer lidt mad og drikke kl. 18 til 19 og holder generalforsamling efter det offentlige møde kl. 20 – 21.30. Deltagelse er gratis, og det offentlige møde er støttet af Europanævnet.

Tilmelding er nødvendig senest torsdag 15. marts til leife.nielsen@gmail.com.jbe

Publiceret: 11. Marts 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten