Østdanske Holdmestre 2015, Peter Trans og Mathias Jensen. Foto: Torsten Sejr Hansen
Østdanske Holdmestre 2015, Peter Trans og Mathias Jensen. Foto: Torsten Sejr Hansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Østdanske bordtennismestre i seniorrækkerne

Det blev i de bedste seniorrækker at HGI Bordtennis blev Østdanske mestre da ØM for 2-mandshold blev afviklet i Allerød med deltagelse af hele 22 Hillerød-hold

Drengespilleren Peter Trans dannede hold ved de Østdanske mesterskaber i Allerød, med den erfarne 1. divisionsspiller Mathias Jensen i Herre Klasse 1, og gik hele vejen til guldet. Mathias Jensen blev samtidig mesterskabets mest vindende spiller.

Hos damerne var det søskendeparret Betina Bechersdahl og Anja Bech Jensen som brillerede som Østdanske holdmestre i den blandede dameklasse, Dame Sekunda. Som ubesejrede i singlerne toppede begge damer listen over mest vindende spillere.

I Herre Kl. 2 gik Brian Schyberg og Henrik Wassmann ubesejrede hele vejen til finalen, men måtte her se sig besejret. En meget flot sølvmedalje til de to herrer, som begge har haft stor fremgang.

Finaleplads og sølvmedaljer blev det også til ungdommen i Yngre Drenge A til William Bech/Alexander S. Hansen samt i Junior D til Gustav F Christensen/Emil J Hansen.

I Herre Kl. 5 & 6 vandt henholdsvis Poul Bostrup/Jan Amundsen og Mark Zebitz/Simon Koch bronzemedaljer, og det samme gjorde Albert Wolfsberg/Marcus Nielsen i Puslinge C og Bastian Smith-Sivertsen/Andreas Rønn i Drenge D.

Allerede i den kommende weekend går det løs igen når de individuelle Østdanske ungdomsmesterskaber i single og double afvikles i Tåstrup.

Publiceret: 05. Januar 2015 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!