Over 500 har tilmeldt sig rundvisningerne i den nye arena, men der er desværre ikke plads til alle. Foto: Martin Warming

Over 500 har tilmeldt sig rundvisningerne i den nye arena, men der er desværre ikke plads til alle. Foto: Martin Warming

Alt udsolgt: Enorm interesse for at se den nye arena

Af
Martin Warming

Der er en enorm interesse for at se Hillerøds nye arena på Milnersvej, der åbner i starten af det nye år.

Hillerød Posten arrangerer en eksklusiv rundvisning for vores læsere i arenaen torsdag den 10. oktober, men pladserne blev revet væk på ganske kort tid, så vi må desværre melde alt udsolgt.

Vi havde i første omgang planlagt en enkelt rundvisning for 75 personer den 10. oktober klokken 17, men vi har fået mulighed for at lave en rundvisning mere samme dag klokken 18.30, så i alt 150 personer kan se den nye arena før alle andre.

Over 500 har tilmeldt sig rundvisningerne, og de vil alle sammen få en mail retur i løbet af uge 37 med en melding om, hvorvidt de har fået billetter til en af rundvisningerne eller ej. Vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet.

Vi takker for den store interesse - og vi ville ønske, at vi kunne invitere jer alle sammen med, men det er der desværre ikke plads til.

Publiceret 06 September 2019 10:52